اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

۱۳۶ بار اهدای خون تا سن ۴۹ سالگی

احمد غفاری با سن ۴۹ سال یکی از شهروندان مازندرانی است که تاکنون ۱۳۶ بار خون خود را اهدا کرده و امیدوار است تا سن ۶۵ سالگی بتواند همانند گذشته حضور مستمری در پایگاه‌های انتقال خون داشته باشند.

۱۳۶ بار اهدای خون تا سن ۴۹ سالگی

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، اهدای خود امری خداپسندانه است به‌ویژه با فرهنگ‌سازی خوبی که صورت گرفته مردم اطلاع کافی در این زمینه دارند و می‌دانند با اهدای هر واحد خون می‌توانند جان سه بیمار را نجات دهند و همین عاملی شده تا حضورشان پررنگ شود.

بحث اهدای خون در استان مازندران نیز از رشد خوبی طی سال‌های اخیر برخوردار بوده است به‌ویژه اینکه استانی که تا قبل از سال ۹۲ چند استان به‌عنوان استان معین برای کمک در بحث خون‌رسانی انتخاب شده طی ۶ سال گذشته به خودکفایی رسیده که نتیجه حضور پررنگ مردم نوع‌دوست این استان است.

موضوع جالب توجه این است در شرایطی استان مازندران به خودکفایی در بحث اهدای خون رسیده است که مازندران دارای بیش از ۴هزار بیمار خاص است و همچنین در تعطیلات نوروز، روزهای پایانی هفته و همچنین ایام تابستان شاهد حضور مسافران هستیم که بحث تصادفات و انجام عمل جراحی‌های قلب باز نیز نشان‌دهنده حضور پررنگ اهداکنندگان خون است.

حضور مستمر اهداکنندگان برای استانی که استان کشاورزی است و حضور مداوم اهداکنندگان خون را می‌طلبد محقق شده و این مردم نوع‌دوست استان هستند که از هر فرصتی برای حضور در پایگاه‌های انتقال خون بهره می‌گیرند.

احمد غفاری با سن ۴۹ سال یکی از شهروندان مازندرانی است که تاکنون ۱۳۶ بار خون خود را اهدا کرده و امیدوار است تا سن ۶۵ سالگی بتواند همانند گذشته حضور مستمری در پایگاه‌های انتقال خون داشته باشند.

این اهداکننده مستمر خون در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: بار اولی که خون خود را اهدا کردم در زمان جنگ بوده که ان زمان ۱۶ سال بیشتر نداشتم و از آن زمان تاکنون همواره علاقه‌مند به اهدای خون بودم و هستم.

وی با اشاره به اینکه سالی چهار بار خون خود را اهدا می‌کنم، افزود: اینکه بدانیم با اهدای خون خود جان سه بیمار را نجات می‌دهیم بسیار ارزشمند است.

غفاری تصریح کرد: احساس حضور در امور خداپسندانه برای هر فردی، بسیار باارزش است، تصور اینکه فردی سالم است و از آن طرف برخی افراد به‌دلیل نداشتن خون در رنج باشند دردناک است.

این اهداکننده خون با اعلام اینکه در طول سال‌های عمرم سالی چهار بار خون خود را اهدا کردم، تصریح کرد: من حتی اثر این کار خیر را در زندگی خود به‌عینه لمس کردم چراکه حتی در اوج ناامیدی درهایی به رویم گشوده شد که جز معجزه و مشیت الهی نبود و تنها می‌توانستم به این کار خیر ارتباط دهم.

مدیرکل انتقال خون مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: متوسط شاخص اهدای خون در کشور ایران ۲۷ در هزار نفر در جمعیت است که در استان مازندران ۴۰ در هزار نفر جمعیت است.

اسماعیل پوریانی با اعلام اینکه از سال ۹۲ استان مازندران در بحث اهدای خون به خودکفایی رسید، افزود: این درحالی بود که قبل از سال ۹۲ چهار استان به‌عنوان استان معین مازندران انتخاب شد ولی درحال حاضر مازندران به‌عنوان استان معین و کمک‌کننده تهران در بحث خون‌رسانی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه با اهداکنندگان ارتباط مستمر داریم، اضافه کرد: خوشبختانه با فرهنگ‌سازی خوبی که در بحث اهدای خون در مازندران اتفاق افتاده توانستیم به این موفقیت برسیم.

مدیرکل انتقال خون مازندران تصریح کرد: باتوجه به اینکه ذخایر استاندارد خون در کشور به مدت هفت روز تعریف شده در ایامی ازجمله اوایل ماه مبارک رمضان و یا تابستان فصل کشاورزی که با کمبود مراجعه مواجه می‌شویم و همچنین اسفند ماه که پیک مصرف است با اطلاع‌رسانی و ارتباط خوب توانستیم این ذخیره خونی را حفظ کنیم.

این مسؤول در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به آمار بالای بیمار خاص و سوق‌ یافتن جمعیت کشور رو به سالمندی انتظار داریم جوانانی که به سن ۱۸ سال تمام رسیدند به اهداکنندگان خون بپیوندند تا دیگر هیچ بیماری نگران خون نباشند و همانند گذشته خون‌رسانی به بیماران بدون هیچ نگرانی انجام شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ح/و

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول