به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری مازندران، این مکمل حاوی انواع باکتریهای مفید و متابولیتهای اثربخش آنها بوده و برای تولید محصولات غذایی فراسودمند و مفید سلامت بخش نظیر دوغ پروبیوتیک، ماست پروبیوتیک، شکلات سین بیوتیک بهعنوان ماده اولیه کاربرد دارد.
مدیرعامل شرکت شمس باوران سلامت نور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان آمل در اینباره، گفت: برای هر تن از تولید این محصولات، در فرمولاسیون آنها، استفادهشده و محصول استاندارد پروبیوتیک حاصله در هر گرم محصول، دارای حدود ۱۰ میلیون باکتری مفید است، که البته تعداد باکتری در گرم محصول، بسته به طراحی که برای مکمل، انجام میشود، قابلیت تغییر کاهشی و افزایشی دارد.
بهزاد علاءالدینی افزود: تمامی باکتریهای مفید مورد استفاده در مکمل، بومی کشور بوده و با توجه به شرایط اقلیمی و تغذیهای مردم کشور، کاملاً سازگار و اثربخش است.
وی به توان تولید مکمل پروبیوتیک اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با توجه به روش فناوری منحصربهفردی که این واحد فناور، پس از سالها تحقیق به آن دستیافته است، میتواند در ماه حدود 2 هزار واحد مکمل پروبیوتیک تولید کند، که اگر هر واحد مکمل را برای یکتن محصول پروبیوتیک در نظر بگیریم، میتوانیم با این میزان تولید در ماه، ۲هزار تن محصول غذایی پروبیوتیک را بهعنوان ماده اولیه، در کارخانجات تأمین کند و در صورت حمایت مناسب برای توسعه آن، قابلیت تولید این مکمل صنعتی، با توجه به دانش موجود، به هر میزانی است.
مدیرعامل شرکت شمس باوران سلامت نور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان آمل از دیگر مزایا این محصول را قیمت کاملاً رقابتی با نمونههای خارجی، کیفیت بالا ازلحاظ نوع و تعداد باکتری و متابولیتهای اثربخش موجود در مکمل، قابلیت زندهمانی بالای باکتریهای این مکمل در محصولات غذایی فراسودمند در طول مدتزمان، نگهداری محصول غذایی تولیدشده، جلوگیری از خروج ارز و حتی دارا بودن زمینه صادرات و ارزآوری آن، پیشگیریکننده از انواع بیماریها در کوتاه و درازمدت، بالا بردن سطح سلامت و ایمنی بدن افراد جامعه عنوان کرد.
وی افزود: تا سال ۲۰۲۵ گردش مالی این مکملها در جهان از ۳۲ میلیارد دلار امروز، به حدود ۷۲ میلیارد دلار خواهد رسید که این رقم نشاندهنده، اهمیت رو به رشد مصرف و تجارت این محصولات در دنیا دارد.
انتهای پیام/86034/ج/و