اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

کارشناس عراقی: عناصر داعش یک گلوله هم به سمت نظامیان آمریکا شلیک نکرده‌اند

یکی از تحلیلگران عراق درباره همدستی تروریست‌های آمریکایی با همتایان خود در عناصر داعش، می‌گوید که تا به امروز و طی 6 سال جنگ در عراق، داعش یک گلوله به سمت نیروهای آمریکایی شلیک نکرده است.

کارشناس عراقی: عناصر داعش یک گلوله هم به سمت نظامیان آمریکا شلیک نکرده‌اند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «صفاء الاعسم» کارشناس مسائل امنیتی از همدستی نظامیان تروریست آمریکایی با عناصر تروریستی داعش در عراق خبر داد.

الاعسم به شبکه خبری العهد گفت که «داعش پیش از آغاز تظاهرات، وارد عراق شد و در عراق، شکل گرفت و پیش از آغاز اشغال استانهای غربی، از مرزها نفوذ کرد».

بیشتر نفوذ عناصر داعش از سوریه به عراق بوده است. این در حالی است که غرب عراق در اشغال آمریکاییها قرار دارد و از مناطقی که نیروهای الحشد الشعبی حضور دارند، عناصر داعش وارد عراق نمی‌شوند.

وی تأکید کرد که با این وجود، آمریکا از سال 2003 در داخل عراق پایگاه دارد و پایگاه هوایی عین الاسد در قلب استان الانبار واقع در غرب عراق، قرار گرفته است.

این کارشناس عراقی خاطر نشان کرد: «تا به امروز و طی شش سال جنگ، داعش یک گلوله به سمت نیروهای آمریکایی شلیک نکرده است».

الاعسم در پایان تأکید کرد که با وجود این، عناصر داعش اما زنان، کودکان و سالخوردگان عراقی را کشتند و این مسئله بیانگر همدستی آنان با عناصر آمریکایی است.

اخیرا گروه تروریستی داعش حملات پراکنده‌ای را در استان صلاح الدین واقع در شمال عراق کلید زده است. اواخر هفته گذشته و در جریان حملات عناصر داعش به نیروهای سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) در منطقه «المکیشفیه» در صلاح الدین، 10 نفر از این نیروها به شهادت رسیدند.

با توجه به افزایش حملات داعش، در یک اقدام مشکوک و سازمان یافته، شماری از نمایندگان و سیاستمداران استان صلاح الدین و برخی از استانهای شمالی و غربی عراق خواستار اخراج نیروهای الحشد از شهرهای اهل‌تسنن شدند و از دولت فدرال خواستند که برای تضمین امنیت این مناطق و استانها، همچنان از نیروهای اشغالگر آمریکایی استفاده کنند.

کارشناسان بر این باور هستند که حوادث این روزهای استانهای شمالی و غربی عراق، یادآور حادثه سقوط موصل در سال 2014 است و هم اکنون شاهد همان نمایش، همان گفتمان فرقه‌گرایانه و همان ناتوانی نیروهای امنیتی در کنترل وضعیت هستیم.

ناظران می‌گویند که تفاوت رخدادهای سال 2014 با 2020 در این است که در سال 2014، اشغالگران آمریکایی که از سال 2011 از عراق خارج شده بودند، به بهانه مبارزه با داعش بازگشتند، ولی این بار، سناریوی حملات داعش، ابقا و استقرار نیروهای اشغالگر آمریکایی را تثبیت می‌کند؛ نیروهایی که پارلمان عراق، مصوبه اخراج آنان را تصویب کرده است.

پارلمان عراق در واکنش به ترور شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده فقید شاخه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و ابومهدی المهندس نائب رئیس الحشد الشعبی در فرودگاه بغداد، اواسط دی ماه مصوبه اخراج تروریستهای آمریکایی را تصویب کرد که تا کنون با سنگ‌اندازیهای آمریکا و گروههای سیاسی وابسته به این کشور، این مصوبه جنبه اجرایی به خود نگرفته است.

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول