اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

حمله راکتی به پایگاه‌های آمریکایی؛ آیا مقاومت مردمی در شرق سوریه آغاز شده است؟


حمله اخیر به پایگاه نظامی آمریکا در شرق دیرالزور، یک حادثه امنیتی قابل توجه است که برای نخستین بار، رخ داد. این حمله می‌تواند نخستین جرقه آغاز حرکت مردمی برای اخراج عناصر آمریکایی باشد.

حمله راکتی به پایگاه‌های آمریکایی؛ آیا مقاومت مردمی در شرق سوریه آغاز شده است؟

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اخیرا پایگاه نظامی و غیر قانونی آمریکا در میدان گازی «کونیکو» واقع در استان دیرالزور (شرق سوریه) هدف حملات مراکتی قرار گرفت.

پیش از این حملات، نظامیان تروریست آمریکا، مواضع ارتش سوریه را در روستای «تل الذهب» واقع در قامشلی (شمال شرق سوریه) هدف قرار داده بودند. این راکتها به منطقه‌ای اصابت کرد که در آن نیروهای آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی حضور دارند.

«مایلز کاگینز» سخنگوی ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش مدعی شد که این حملات راکتی، هیچ تلفاتی نداشته و در نزدیکی پایگاه کونیکو اصابت کرده است.

روزنامه الاخبار به بررسی ابعاد این حمله پرداخت و نوشت، با وجود محدود بودن نتیجه این حملات به خاطر نوع راکتها و تعداد آن، ولی این حمله، یک تحول امنیتی مهم است؛ زیرا از زمان ورود غیر قانونی نظامیان آمریکایی به سوریه در سال 2014، این برای نخستین بار است که یک پایگاه آمریکا، هدف حمله قرار می‌گیرد.

به گزارش این روزنامه، تا کنونی هیچ طرفی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است، ولی می‌توان آن را در راستای تبادل پیام بین سوریه و آمریکا یا آغاز غیر علنی مقاومت مردمی علیه آمریکاییها در شرق سوریه قلمداد کرد.

بنا بر این گزارش، شاید همزمان بودن این حمله با کشته شدن یک نیروی ارتش سوریه در جریان حملات بالگردهای آمریکایی، این گمانه‌زنی را تقویت کند که چنین حمله‌ای، پاسخ عشایر سوریه به آمریکایی‌ها باشد؛ زیرا عشایر سوریه اخیرا تأکید کردند که نمی‌توانند حضور آمریکاییها را تحمیل کنند.

عشایر شرق سوریه به تازگی در راستای گسترش مقاومت مردمی، تأکید کردند که نیروهای اشغالگر آمریکایی را بیرون خواهند راند. قبیله «العکیدات» هم «شورای نظامی» تشکیل داد و رسما از «آغاز مقاومت مردمی علیه آمریکای اشغالگر و مزدورانش در منطقه» خبر داد.

الاخبار در ادامه نوشت، واشنگتن به خوبی می‌داند که هر گونه اتهام‌زنی به ارتش یا عشایر سوریه باعث خواهد شد که در راستای تنش هر چه بیشتر با طرفین حرکت کند. به همین دلیل، آمریکا ترجیح می‌دهد که انگشت اتهام را به سوی هیچ طرفی نشانه نرود.

منابع میدانی نیز گفتند که ائتلاف آمریکا، اخیرا، در منطقه واقع بین الشدادی در جنوب استان الحسکه تا اطراف «بوکمال» در مرزهای سوریه تعداد نیروهای خود را افزایش داده است.

این منابع تأکید کردند، بیشتر کاروانهای نظامی که از عراق وارد سوریه می‌شوند، به سمت مقرها و پایگاههای ائتلاف آمریکا در اطراف میادین نفت و گاز دیرالزور حرکت می‌کنند.

منابع مذکور خاطر نشان کردند، واشنگتن از بروز مقاومت مسلحانه در این منطقه از سوریه هراس دارد و همین مسئله باعث شده که تجهیزات بیشتری برای تحکیم مواضع خود ارسال کند.

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول