محمدحسن گلپایگانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساری اظهار کرد: از 25 اسفندماه امسال طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان آغاز میشود و تا 14 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.
وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال شهروندان است .
مدیر کل دامپزشکی مازندران افزود: اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در این طرح حضور فعال دارند و بازدیدهای سرزده بر مراکز نظارت دارند.
گلپایگانی اضافه کرد: کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، قصابی، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای دامی و.... نظارت بهداشتی دارند.
وی توصیههای بهداشتی در خرید ماهی قرمز داشت و گفت: ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز و تحت نظارت بهداشتی تهیه شود و از خرید ماهی قرمز از دست فروشان و دورهگردها خودداری شود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداریها با هماهنگی ادارات دامپزشکی باشد، گفت: در هنگام خرید از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود.
این مسؤول ادامه داد: از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جابجایی ماهی قرمز به منزل استفاده شود.
گلپایگانی افزود: از خرید ماهیان بیمار و بیحال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن ماهی خودداری شود.
انتهای پیام/86035/ع