اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

شی: آزار چین مانند با سر کوبیدن به دیوار فولادی جمعیت میلیاردی آن است

رئیس‌جمهور چین هشدار داد قدرت های خارجی که سعی در آزار و اذیت این کشور یا نفوذ در آن را داشته باشند، مانند این است که با سرشان به دیوار فولادی جمعیت یک و میلیارد و 400 میلیونی چین بزنند و آن را خون‌آلود کنند.

شی: آزار چین مانند با سر کوبیدن به دیوار فولادی جمعیت میلیاردی آن است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین در مراسم سالگرد حزب حاکم گفت هیچ کسی نمی‌تواند این کشور را مورد آزار قرار دهد. 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی هشدار داد: هر کسی که این جسارت را داشته باشد، (مانند این است که) سرش را محکم به دیوار بزرگ فولادی ساخته شده از جمعیت بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیونی مردم چین بکوبد و خون‌آلود کند.

شی افزود: مردم چین دنیای جدیدی را ایجاد کرده‌اند. هیچ کس نباید عزم، اراده و توانایی مردم چین در دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود را دست کم بگیرد. 

رئیس‌جمهور چین در ادامه گفت این کشور از تجربیات سایر کشورها یاد می‌گیرد اما آموزش‌های متکبرانه کشورهای دیگر را برنمی‌تابد. 

به گفته او، «دوره جدیدی آغاز شده که در آن قدرت‌های جهانی دیگر نمی‌توانند معاهده‌های نابرابر را بر جمهوری خلق چین تحمیل کنند. ملت چین بر روی پای خود ایستاده و به کسی اجازه نخواهد داد سرنوشتش را کنترل کند.» 

رئیس‌جمهور چین در ادامه سخنرانی خود در مراسم بزرگداشت صدمین سالگرد حزب کمونیست چین خود در مقابل ۷۰ هزار نفر در میدان «تیان‌آن‌من» پکن، از مقام‌های این کشور خواست ارتش آزادی‌بخش خلق چین را به یکی از قوی‌ترین نیروهای مسلح در جهان برای محافظت از امنیت ملی این کشور تبدیل کنند. وی همچنین بر اهمیت مدرن‌سازی و محافظت از حاکمیت چین تاکید کرد.

دولت آمریکا از زمان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا وارد جنگ تجاری با چین شد و این اختلافات رفته رفته به حوزه‌های دیگر نیز کشیده شد.

واشنگتن از یک سو ادعاهایی حقوق بشری علیه چین مطرح کرده و از سوی دیگر از جدایی‌طلبان هنگ‌کنگ و تایوان حمایت می‌کند. کشتی‌های جنگی آمریکایی به همین منظور بارها از تنگه تحت منازعه تایوان عبور کرده‌اند.

علاوه بر این، دولت سابق آمریکا در راستای فرافکنی درباره شکست در مقابله با شیوع ویروس کرونا در این کشور، ادعای ساخته شدن آن در آزمایشگاهی در چین را مطرح کرد. دولت جدید آمریکا نیز با تکرار این ادعا به آژانس‌های اطلاعاتی دستور داده در این‌باره تحقیق کنند.

این در حالی است که گروهی از کارشناسان سازمان جهانی بهداشت که سال گذشته به شهر ووهان، اولین محل گزارش شیوع ویروس کرونا سفر کرده بودند، پس از چند هفته تحقیقات اعلام کردند خاستگاه آزمایشگاهی برای این بیماری «تقریباً بعید» است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول