اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

کاهش 40 درصدی ابتلا به کرونا با مصرف سبزیجات

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف میوه و سبزیجات فراوان و قطع مصرف مواد غذایی فرآوری شده به میزان قابل توجهی از ابتلا به ویروس کرونا محافظت می‌کند.

کاهش 40 درصدی ابتلا به کرونا با مصرف سبزیجات

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه سان، محققان «کالج کینگ لندن» به همراه محققان دانشکده پزشکی «هاروارد» در یک مطالعه جدید دریافتند، مصرف میوه و سبزیجات فراوان و قطع مصرف مواد غذایی فرآوری شده به میزان قابل توجهی از ابتلا به ویروس کرونا محافظت می‌کند. 

این مطالعه که در نوع خود برای اولین بار صورت گرفته به خوبی نشان می‌دهد، نوع رژیم غذایی بر میزان سلامت در برابر بیماری همه‌گیر نقش دارد.

محقق ارشد این مطالعه تأکید می‌کند، لازم نیست افراد برای حفظ خود از ابتلا به کرونا گیاه‌خوار شوند، بلکه مصرف سبزیجات متنوع با کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹ نقش دارد. 

به گفته کارشناسان، یک رژیم غذایی با کیفیت خوب، سلامت روده را بهبود می‌بخشد که به نوبه خود می‌تواند ایمنی بدن را تقویت کند و به طور بالقوه  افراد از ابتلا به کرونا محافظت کند.

این مطالعه بر اساس داده‌های تقریباً ۶۰۰ هزار انگلیسی و آمریکایی با استفاده از برنامه ZOE Covid Symptom Study انجام شده است.

این مطالعه در مجله  medRxiv منتشر شده است.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول