اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

نیویورک‌تایمز: عامل اصلی انتشار اطلاعات نادرست ویروس کرونا شناسایی شد

محققان و آژانس‌های دارویی می‌گویند: یک پزشک پوکی استخوان، ادعاهای گمراه کننده در مورد واکسن کووید ۱۹ را ایجاد کرده که به نظر از انتشار آنها سود می‌برد.

نیویورک‌تایمز: عامل اصلی انتشار اطلاعات نادرست ویروس کرونا شناسایی شد

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیویورک تایمز، محققان و آژانس‌های دارویی می‌گویند: جوزف مرکولا، یک پزشک پوکی استخوان، ادعاهای گمراه کننده در مورد واکسن کووید ۱۹ را ایجاد کرده که به نظر از انتشار آنها سود می‌برد. 

مقاله‌ای که در تاریخ ۹ فوریه به صورت آنلاین منتشر شد، با یک سوال ظاهراً بی ضرر در مورد تعریف قانونی واکسن‌ها آغاز شد. سپس با بیان ۳۴۰۰ کلمه بعدی، واکسن‌های ویروس کرونا را «یک تقلب پزشکی» اعلام کرد و گفت که این تزریق‌ها از عفونت جلوگیری نمی‌کند، مصونیت ایجاد نمی‌کند یا انتقال بیماری را متوقف می‌کند.

در عوض، این مقاله ادعا کرد  واکسن‌ها کدگذاری ژنتیکی شما را تغییر می‌دهد و شما را به یک کارخانه پروتئین ویروسی تبدیل می‌کند. 

 این مقاله طی چند ساعت از انگلیسی به اسپانیایی و لهستانی ترجمه شد؛ در ده‌ها وبلاگ ظاهر شد و توسط فعالان ضد واکسیناسیون انتخاب شد و آنها ادعاهای دروغ را به صورت آنلاین تکرار کردند. این مقاله همچنین به فیس بوک راه یافت و در دسترس ۴۰۰ هزار نفر قرار گرفت.

مرکولا، 67 ساله، پزشک استئوپاتی در فلوریدا، مدتهاست که مورد انتقاد دولت برای درمان‌های اثبات نشده یا تأیید نشده قرار گرفته است. به گفته محققان، اخیراً وی به عنوان عامل اصلی انتشار اطلاعات نادرست ویروس کرونا شناخته شده است.

تحلیلگر نیویورک تایمز یادآور شد، این پزشک که یک کارآفرین  هم است، بیش از ۶۰۰ مقاله در فیس بوک منتشر کرده که شک و تردید درباره واکسن‌های کرونا را پررنگ و مخاطبان بسیار بیشتری را نسبت به واکسن‌های این بیماری بدبین می‌کند؛ا دعاهای وی به طور گسترده‌ای در توییتر ، اینستاگرام و یوتیوب بازتاب یافته است.

کولینا کولتای، محقق دانشگاه واشنگتن که نظریه‌های آنلاین توطئه را مطالعه می‌کند گفت: «مرکولا پیشگام جنبش ضد واکسن است».

پیش از این مرکز «مقابله با نفرت‌پراکنی دیجیتال» در گزارش خود گفته بود، تقریبا ۶۵ درصد اطلاعات نادرست در مورد واکسن کرونا به زبان انگلیسی را ۱۲ نفر در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند.در این گزارش آمده است که بسیاری از این افراد از طریق انتشار اطلاعات نادرست درباره واکسن کووید در پی کسب درآمد هستند. برای مثال دکتر جوزف مرکولا که از فروش مکمل‌های غذایی به‌عنوان جایگزین واکسن ثروت زیادی به دست آورده است.


جوزف مرکولا؛ تأثیرگذارترین ناشر اطلاعات غلط آنلاین ویروس کرونا

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول