اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

تایید نهایی واکسن فایزر تا ماه آینده / فشار بر سازمان غذا و دارو برای صدور تأییدیه

سازمان غذا و داروی آمریکا با هدف برانگیختن اعتماد عمومی به واکسیناسیون، برنامه خود برای تأیید کامل واکسن کرونا فایزر/بیون‌تک را تسریع کرده است. این در حالی است که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا و آژانس دارویی اروپا عوارض این واکسن مانند التهاب قلبی را تأیید کرده‌اند.

تایید نهایی واکسن فایزر تا ماه آینده / فشار  بر  سازمان غذا و دارو برای صدور تأییدیه

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیویورک تایمز، با افزایش جدید عفونت‌های کووید ۱۹ در بیشتر مناطق ایالات متحده، سازمان غذا و دارو (FDA) برنامه خود را برای تأیید کامل واکسن کرونا فایزر/بیون‌تک تسریع کرده و هدف آن تکمیل این روند تا ابتدای ماه آینده است.

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده هفته گذشته گفت، انتظار دارد واکسن فایزر تا اوایل پاییز کاملاً تأیید شده باشد. اما به گفته چندین فرد آشنا با این برنامه، مهلت غیر رسمی FDA تا ۶ سپتامبر یا زودتر است.

آژانس غذا و داروی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که متخصصان و سرپرستان آن تشخیص داده‌اند، تأیید می‌تواند اعتماد عمومی بیشتری را برانگیزد و رویکرد همه جانبه را در این کار اتخاذ کرده‌اند.

تأیید نهایی واکسن فایزر  به جای تکیه بر مجوز اضطراری که اواخر سال گذشته توسط سازمان غذا و داروی این کشور صادر شد، می‌تواند به افزایش میزان واکسیناسیون در شرایطی که نوع بسیار مسری دلتا به شدت تعداد موارد جدید را افزایش می‌دهد منجر شود 

انتظار می‌رود تعدادی از دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، وزارت دفاع و حداقل یک شهر بزرگ، سان فرانسیسکو، پس از تأیید کامل واکسن، واکسیناسیون را اجباری کنند.

تأیید نهایی همچنین م‌ تواند به نادیده گرفتن اطلاعات غلط در مورد ایمنی واکسن‌ها و روشن شدن مسائل حقوقی در مورد دستورات کمک کند. از زمانی که این شرکت درخواست خود را در ۷ مه  ( حدود سه ماه پیش) ارسال کرد، تنظیم کنندگان فدرال تحت فشار فزاینده‌ای برای تایید کامل واکسن فایزر قرار دارند.

سازمان غذاو داروی آمریکا در حالی تصویب واکسن شرکت فایزر را بررسی می کند که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا و آژانس دارویی اروپا ارتباط برخی از عوارض مانند التهاب قلبی را با این واکسن را تأیید کرده اند. همچنین طبق اعلام رسانه های آمریکا، برخی از موارد مرگ و میر مرتبط با تزریق واکسن نیز در حال بررسی است.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول