اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

طرح جمع‌آوری مواد غذایی فاقد علامت استاندارد از بازار مازندران

دبیر اجرایی طرح رمضان استاندارد در مازندران، گفت: طرح جمع آوری مواد غذایی غیر استاندار از ابتدای ماه رمضان آغاز شده و در طول سال تداوم دارد.

طرح جمع‌آوری مواد غذایی فاقد علامت استاندارد از بازار مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی استاندار مازندران،  فرزانه طبری نیا اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح رمضان در مازندران  ۵۰۰ مرکز در سطح استان بازرسی و بیش از ۳۰  کالای غیر استاندارد و نامنطبق با استاندارد شناسایی شد.

وی تصریح کرد: همه ساله و همزمان با ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی رمضان از سوی اداره کل استاندارد استان اجرا می‌شود و اجرای این طرح نظارتی یک روز قبل از ماه رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

دبیر اجرای طرح رمضان استاندارد خاطرنشان کرد: این طرح با تشکیل اکیپ‌هایی از کارشناسان و بازرسان این اداره‌کل  از کالاهای پرمصرف خانوارها  نظیر گوشت چرخ کرده، خرما مضافتی، زولبیا و بامیه، انواع شیرینی آردی پر مصرف، شیر پاستوریزه، سوسیس کالباس، روغن آفتابگردان، پنیر تازه و روغن سرخ کردنی را در سطح بازار مورد  بازرسی ویژه قرار خواهند داد که در این ارتباط طی بازرسی از ۵۰۰ مرکز عرضه استان بیش از ۳۰ محصول مشمول استاندارد اجباری شامل انواع گلاب،خرما، آبلیمو و  شکر کشف و جمع‌آوری شد.

وی با بیان این که در طی اجرای این طرح تاکنون،۵۲ قلم از  کالاهای مورد هدف طرح همچون گوشت چرخ کرده، زولبیا و بامیه،شیر پاستوریزه، سوسیس کالباس، روغن آفتابگردان، پنیر تازه از سطح بازار استان خریداری و برای بررسی  انطباق ترکیبات آن بر اساس الزامات استاندارد ملی ایران در آزمایشگاه‌های مرجع استاندارد مورد آزمایش قرار می‌گیرد، گفت: اگر مشخص شود کالاهای بررسی شده از نظر کیفی کمتر از حد استاندارد است، ضمن معرفی محصولات به مردم، برخوردهای قانونی لازم با واحدهای تولیدی  آن محصولات در دستور کار قرار می‌گیرد.

طبری‌نیا در ارتباط با تولید زولبیا و بامیه، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغن‌های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند که در این ارتباط نیز کارشناسان و بازرسان استاندارد  تا کنون ضمن حضور در ۳۱مراکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه سطح شهرهای استان،  اوزان و استاندارد بودن جعبه‌های شیرینی را نظارت و نسبت به نمونه برداری این شیرینی پر تقاضای ماه مبارک رمضان و روغن های مورد مصرف و ارسال آن به آزمایشگاه های کنترل کیفیت اقدام کردند.

این مسوول از مردم خواست  هنگام خرید کالاهای مورد نیاز خود به علامت استاندارد کالاها توجه کنند و ضمن  ارسال کد ۱۰ رقمی درج شده زیر علامت استاندارد به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ برای اطمینان از اصالت استاندارد محصول  در صورت مشاهده کالاهای بی‌کیفیت و فاقد این علامت مراتب را به سامانه  تلفنی ۱۵۱۷ اداره کل استاندارد جهت بررسی و پیگیری اعلام کنند.

دبیر اجرای طرح رمضان استاندارد استان با اشاره به اهمیت نقش استفاده از کالاهای استاندارد در سلامت مردم، یادآور شد: هدف از اجرای این طرح سالم‌سازی بازار مصرف و جلوگیری از توزیع کالاهای بدون کیفیت و فاقد نشان استاندارد است که ضمن جمع‌آوری کالاهای غیر استاندارد، با عرضه کنندگان متخلف برخورد قانونی می‌شود.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/غ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول