اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  دانشگاه

فارس‌ من| چرا در دانشگاه‌ها از پیام‌رسان داخلی کم‌تر استفاده می‌شود؟

برخی دانشجویان دانشگاه‌ها با ثبت پویشی در سامانه فارس من خواستار استفاده اساتید از پیام رسان‌های داخلی شدند، برخی اساتید قابلیت‌های پایین‌تر این پیام‌رسان‌ها را علت استفاده کمتر از آن‌ها اعلام می‌کنند.

فارس‌ من| چرا در دانشگاه‌ها از پیام‌رسان داخلی کم‌تر استفاده می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، براساس نتایج آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته در خرداد امسال حدود ۸۰ درصد مردم ایران حداقل از یک پیام‌رسان یا رسانه اجتماعی استفاده می‌کنند.

در این میان سهم استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی بیشتر است و درصد بالاتری از این پیام‌رسان‌ها استفاده می‌کنند.

اما آمار کاربران پیام رسان‌های داخلی هم کم نیست و تعداد بسیاری از مردم از این پیام‌رسان‌ها استفاده می‌کنند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز این موضوع را تائید کرده و گفته است که هر نیازی مردم در استفاده از خدمات الکترونیکی دارند، با استفاده از ظرفیت‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی برقرار است و مشکل خاصی وجود ندارد.

برخی نهادها بخصوص نهادهای آموزشی نیز برخی امور روزمره خود را از طریق پیام‌رسان‌ها انجام می‌دهند که در این میان ارتباط اساتید دانشگاه با دانشجویان نقش پررنگی دارد.

با توجه به اینکه با وجود قابلیت‌های پیام‌رسان‌های داخلی هنوز برخی اساتید از طریق پیام‌رسان‌های خارجی با دانشجویان در ارتباط هستند، برخی دانشجویان دانشگاه‌ها با ثبت پویشی در سامانه فارس من خواستار استفاده اساتید از پیام رسان‌های داخلی شدند.

یلدا احمدی سردبیر پویش فارس من با بیان اینکه اساتید از ایجاد گروه آموزشی در پیام‌رسان داخلی خودداری می‌کنند، می‌گوید: برخی اساتید می‌گویند امکانات پیام رسان‌های داخلی محدود است و این پیام‌رسان‌ها را به رسمیت نمی‌شناسند.

وی خواستار برخورد وزارت علوم و نهادهای مربوطه این اساتید شده و می‌گوید: با توجه به اینکه استفاده از فیلترشکن غیرقانونی است، اساتید دانشگاه نباید دانشجویان را به سمت پیام‌رسان‌های خارجی که فیلتر هستند سوق دهند چرا که برخی دانشجویان به این پیام‌رسان‌ها دسترسی نداشته و از اخبار کلاس‌ها بی اطلاع می‌مانند.

* پیام‌رسان داخلی یا خارجی؟

با چند دانشجوی دیگر هم صحبت کردیم، یکی از دانشجویان می‌گوید: برخی اساتید می‌خواهند که در پیام‌رسان‌های داخلی گروه بسازند اما دانشجویان مخالفت می‌کنند و پیام‌رسان‌های خارجی را پیشنهاد می‌دهند.

دانشجوی دیگری هم می‌گوید: در حال حاضر همه با استفاده از فیلترشکن در پیام‌رسان‌های خارجی حضور دارند و می‌توانند به این پیام‌رسان‌ها دسترسی داشته باشند بنابراین نباید به پیام‌رسانهای داخلی بیاییم که قابلیت کمتری دارند.

در این زمینه با چند نفر از اساتید دانشگاه نیز گفت‌وگو کردیم.

عبدالحمید نقره‌کار استاد دانشگاه علم و صنعت می‌گوید: پیش از این در پیام رسان‌های واتساپ و بله با دانشجویان در ارتباط بودم و پس از فیلتر شدن واتساپ در پیام رسان بله کارهای آموزشی را انجام می‌دهیم.

وی درباره قابلیت‌های پیام رسان ایرانی نیز می‌گوید: اتفاقا مدت زمان زیادی است که با پیام رسان داخلی کار می‌کنم و هیچ مشکلی ندارم، قابلیت این پیام رسان‌ها کمتر از پیام‌رسان‌های خارجی نیست.

مهدی گلشنی استاد دانشگاه صنعتی شریف نیز می‌گوید: پیام‌رسان‌های داخلی هنوز قابلیت زیادی ندارد، باید امکانات این پیام‌رسان‌ها افزایش یابد؛ در صورت ارتقای این پیام‌رسان‌ها واقعا جایگزین خوبی برای پیام‌رسان‌های خارجی هستند.

پایان پیام/ ت 4

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول