اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمانشاه

چطور در نوجوانی به فکر سلامتی در سالمندی باشیم؟

پزشک هیأت ورزشی پزشکی کرمانشاه گفت: داشتن یک برنامه منظم و مداوم ورزشی در زندگی روزمره اثرات مفیدتر و بیشتری دارد.

چطور در نوجوانی به فکر سلامتی در سالمندی باشیم؟

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ورزش خیلی برای سلامتی بدن مهم است و باید در برنامه روزانه داشته باشیم؛ به طور مستقیم قدرت حافظه و مهارت فکری را تقویت می‌کند.

تأثیر ورزش بر اندام‌های همچون قلب، ریه و ماهیچه‌ها از دیرباز شناخته شده است و در سال‌های اخیر توجه خیلی بیشتر از تأثیر ورزش بر روی سیستم عصبی و حافظه شده؛ ورزش می‌تواند حتی در زمان سالمندی هم از حافظه محافظت کند و از نظر علمی هم ثابت شده که ورزش از کاهش حجم کل مغز جلوگیری می‌کند.

ورزش منظم مزایای زیادی دارد، ورزش نه تنها عضلات را تقویت می‌کنند سبب استقامت بدن می‌شود، همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و خیلی از سرطان‌ها را کاهش می‌‌دهد و با کم شدن استرس، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. 
ورزش

بهتر است ورزش سبک و مناسب با شرایط جسمانی در فضای باز و پارک‌ها انجام دهیم. ورزش در فضای باز صبحگاهی ضمن اینکه سبب افزایش اعتماد به نفس می‌شود محدودیت زمان خاصی هم ندارد و در هر زمانی که اراده کنید می‌توانید انجام دهید و در نهایت سبب جذب ویتامین دی و سوزاندن کالری اضافه بدن می‌شود.

تورج خدیری، پزشک هیأت ورزشی پزشکی کرمانشاه در خصوص فواید ورزش مداوم بر سلامتی بدن، اظهار کرد: داشتن یک برنامه منظم و مداوم ورزشی در زندگی روزمره اثرات مفیدتر و بیشتری دارد.

وی اولین اثر ورزش‌های مداوم را کنترل وزن بدن دانست و گفت: ورزش از طریق تنظیم سوخت و ساز، می‌تواند سبب داشتن یک وزن ثابت و سالم‌تری شود.

پزشک هیأت ورزشی پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: ورزش از طریق افزایش گردش خون و کاهش سطح کلسترل خون سبب کاهش خطرات بیماری‌های قلبی می‌شود. 

وی تصریح کرد: ورزش با تنظیم سطح انسولین بر بدن به پیشگیری و درمان بیماری‌های دیابت به ویژه تیپ ۲ کمک شایانی داشته باشد.

خدیری خاطرنشان کرد: ورزش مداوم در نوجوانان به سوخت و ساز استخوان‌ها کمک می‌کند و سبب می‌شود که این افراد در سنین بزرگسالی از بیماری‌های استخوانی و مفاصل کمتری رنج ببرند.

وی تصریح کرد: ورزش‌های مداوم با یک برنامه‌ریزی درست و علمی می‌تواند در کاهش خطرات سرطان‌های ریه، روده بزرگ و سرطان قفس‌سینه کمک‌کننده باشد.

تنظیم تعادل بدن و پرورش عضلات از دیگر تأثیرات ورزش مداوم است که خدیری به آن اشاره کرد و گفت: افراد با ورزش مداوم در سنین پیری می‌توانند از خطرات ناشی از عدم تعادل مانند افتادگی‌ها و سطح هوشیاری در امان باشند.

پایان پیام/پ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول