اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  سینما و تئاتر

تئاتر ایران نیاز به روح تازه دارد؛جشنواره فجر ویترین تئاتر ایران است

کارگردان نمایش «کاپوتاژ» از آثار حاضر در چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر معتقد است که «تئاتر ما با مشکلاتی برخورده است و نیاز به روح تازه دارد؛ روحی که که باید از سمت جوان‌ها و پیشکسوتان به این هنر داده شود. بزرگان ما باید دست جوان‎‌ها را بگیرند و همراه آن‌ها شوند تا تئاتر به سرمنزل و جایگاه اصلی خود برسد.»

تئاتر ایران نیاز به روح تازه دارد؛جشنواره فجر ویترین تئاتر ایران است

به گزارش خبرنگار تئاتر فارس، نمایش «کاپوتاژ» در چهارمین و پنجمین روز از جشنواره چهل و دوم تئاتر فجر در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر در دو سانس ۸۰ دقیقه ای با موضوع قضاوت نکردن درمورد هم‌نوع، بر روی صحنه رفت. 
شیما برناس، پیام نوروزی، سحر نجفی، مرتضی نجفی، نکیسا ناپلئونی بازیگران این تئاتر بودند. موسیقی و بازی‌های اسلوموشن این نمایش مورد توجه تماشاگران قرار گرفته بود. 
مرتضی نجفی کارگردان و بازیگر تئاتر کاپوتاژ در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره این دوره از جشنواره گفت: جشنواره فجر ویترین تئاتر ایران است. ۱۰ سال است به عنوان کارگردان و بازیگر در این فستیوال حضور دارم و علاقه زیادی به آن دارم. جشنواره فجر آلبوم سالیانه تئاتر فجر محاسبه می‌شود.
وی افزود: درسته بزرگان زیادی در این جشنواره حضور ندارند اما جشنواره فجر همیشه حرفی برای گفتن دارد و به قوت خود باقی است. هنرمندان زیادی در این جشنواره حضور دارند که فعالیت زیادی انجام دادند که ثمره این فعالیت‌ خود را در این جشنواره مشاهده می‌کنند.
این کارگردان ادامه داد: دوستان پیشکسوت زیادی در جشنواره حضور دارند و به تماشای تئاتر ها می‌نشینند ما هم از تجربه این عزیزان استفاده می‌کنیم. هرکسی برای خود اعتقاداتی دارد و می‌تواند حضور و یا عدم حضور خود را انتخاب کند. همانطور که مفهموم نمایش ما بر قضاوت نکردن آدم‌ها بود؛ تا زمانی که زیست آن‌ها را زندگی نکردیم و اطلاعی از گذشته آن‌ها نداریم نمی‌توانیم کسی را مورد قضاوت قرار دهیم.

دغدغه بچه‌های تئاتر همیشه آرامش برای اجرای تئاتر است
نجفی با اشاره به دغدغه‌های عوامل تئاتر خاطرنشان کرد: دغدغه بچه‌های تئاتر همیشه آرامش برای اجرای تئاتر است؛ تا برای تولید تئاتر انقدر اذیت نشوند و دغدغه مالی نداشته باشند. فضای حرفه‌ای ایجاد شود تا بتوانند در این فضا کار کنند و دغدغه ذهنی نداشته باشند، درست مانند شغل‌های دیگر. 
وی یادآور شد: ما در تئاتر باید با همه چیز بجنگیم؛ خانواده،مردم، مسئولین... زمانی که فضا حرفه‌ای شود و ما بدانیم این حرفه و هنر برای ما درآمد دارد راحت‌تر کار می‌کنیم و ایده‌هایمان را بر روی صحنه می‌آوریم.

خیلی از کارهای جوانان ما از تئاترهای خارجی بهتر است
این بازیگر با بیان مشکلات تئاتر گفت: تئاتر ما با مشکلاتی برخورده است و نیاز به روح تازه دارد؛ روحی که که باید از سمت جوان‌ها و پیشکسوتان به این هنر داده شود. بزرگان ما باید دست جوان‎‌ها را بگیرند و همراه آن‌ها شوند تا تئاتر به سرمنزل و جایگاه اصلی خود برسد. پای کار آمدن بزرگان ما در این عرصه می‌تواند روند تئاتر را بهتر کند. 
وی اظهار کرد: جوانان زیادی در حال فعالیت هستند که کارهای خیلی خوبی از خود ارائه می‌کنند. کارهای خارجی زیادی را دیدم اما خیلی از کارهایی که توسط جوانان ما اجرا می‌شود از آن‌ها بهتر است و به کارهای قدر خارجی می‌ارزد.
از دوستان عزیزم در جشنواره تئاتر فجر تشکر می‌کنم. از سختی‌های آن‌ها اطلاع دارم اما جشنواره می‌تواند بهتر از آن چیزی که هست برگزار شود. امیدوارم مردم ارتباط بیشتری با تئاتر بگیرند؛ هرچقدر مردم از ما کار بخواهند بیشتر می‌توانیم به دغدغه‌ آن‌ها بپردازیم.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول