اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان:

اصفهان سالانه 30‌ گونه ماهی زینتی تولید می‌کند

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سالانه در سطح استان 30‌گونه از ماهیان زینتی به میزان 41 میلیون قطعه در اصفهان تولید می‌شود.

اصفهان سالانه 30‌ گونه ماهی زینتی تولید می‌کند
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدرضا نریمانی شامگاه گذشته در جلسه شورای اداری اصفهان اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی اصفهان به منظور تحقق اهداف سازمانی و برای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز 20ساله کشور اقدامات مناسبی را در پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی انجام داده است.
وی به وجود افراد توانمند و سخت‌کوش در این سازمان اشاره کرد و افزود: این سازمان با استفاده از فرهنگ و مدیریت جهادی و تلاش‌های مجدانه بهره‌برداران سخت‌کوش اصفهانی طی سال‌های گذشته به موفقیت‌های بسیاری دست یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه این سازمان در میان سازمان‌های جهادی کشور رتبه نخست ایثار‌گری را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد:  دلیل وجود 619 شهید جهاد‌گر موفقیت‌های این سازمان را در اصفهان افزایش داده است و در میان نیرو‌های این سازمان بیش از 286 جانباز وجود دارد.
وی به ویژگی‌های بخش کشاورزی اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: حدود 5،3 درصد معادل 560 هزار هکتار از مساحت موجود در سطح استان به اراضی کشاورزی اختصاص دارد که سالانه حدود 400 هزار هکتار از آن زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار می‌گیرد.
نریمانی با اشاره به وجود محدودیت‌های شدید منابع آب در سطح استان تاکید کرد: اصفهان با وجود این موضوع و دارا بودن حدود سه درصد از سطح زیر کشت کشور در سال‌های نرمال بالغ بر 6 میلیون تن معادل شش درصد از محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌کند.
وی به نقش کشاورزی در اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: اصفهان در بخش‌های مختلف صنعتی، گردشگری و کشاورزی فعال است و کشاورزی نقش برجسته‌ای در اقتصاد موجود در استان و سطح ملی دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: کشاورزی اصفهان در هشت محصول اساسی زراعی، باغی و دامی از ضریب بالای 100 درصد برخوردار است.
وی به برخی از رتبه‌های اصفهان در تولید محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: اصفهان رتبه نخست را در تولید گوشت مرغ، گوشت بوقلمون، رکورد شیر، ماهی گرمابی در استخر ذخیره آب کشاورزی، ماهیان زینتی، تولید و توزیع جوجه بومی و کندوی زنبور عسل را در راستای تولیدات دامی دارد.
نریمانی اظهار داشت: اصفهان در زمینه تولیدات دامی و در زمینه تولید گوشت شتر‌مرغ، جوجه شتر‌مرغ، شیر خام، گاو اصیل و گاو دورگ از رتبه دوم و در زمینه کندوی عسل از رتبه سوم برخوردار است.
وی به رتبه‌های دریافتی این سازمان در تولیدات زراعی اشاره کرد و افزود: استان در تولید گلرنگ از رتبه نخست برخوردار است و در زمینه تولید پیاز، ذرت علوفه‌ای و اسپرس آبی از رتبه دوم و در زمینه تولید جو آبی، سیب‌زمینی و زرشک نیز رتبه سوم را به دست آورده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به دریافت رتبه نخست کشوری در تولید ماهیان زینتی توسط اصفهان تصریح کرد: سالانه در سطح استان 30‌گونه از ماهیان زینتی به میزان 41 میلیون قطعه در اصفهان تولید می‌شود.
وی به نتایج حاصل از این موضوع در اشتغال افراد اشاره کرد و ادامه داد: این فعالیت  سبب ایجاد اشتغال برای حدود 820 نفر شده و اصفهان در تشکیل و تقویت صندوق حمایت از بخش کشاورزی با 180 میلیارد ریال سرمایه و 255 عضو رتبه دوم کشوری را به دست آورده است.
نریمانی با اشاره به افزایش صادرات محصولات کشاورزی استان تاکید کرد: در سال گذشته این سازمان نسبت به سال 1388 به افزایش 80 درصدی صادرات محصولات کشاورزی استان از لحاظ ارزش و افزایش 50 درصدی آن به لحاظ وزنی دست یافته است.
انتهای پیام/م20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول