احمدرضا شیروانیبروجنی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: در صورت کاربرد رنگهای مصنوعی به جای زعفران، برخورد قانونی لازم با آنها صورت گرفته و حتی به پلمپ واحد صنفی منجر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مرکز بهداشت، متولی تأمین سلامت شهروندان است و در این راه کمترین تقصیر و تخلف را برنمیتابد، بیان داشت: مردم با اعتمادی که به مرکز بهداشت دارند به واحدهای عرضه مواد غذایی مراجعه و با آسودگی خاطر از تولیدات آنها استفاده میکنند و ما نمیگذاریم این اعتماد مخدوش شود.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان به همکاری قریب به اتفاق متصدیان واحدهای صنفی با مرکز بهداشت اشاره کرد و افزود: یکی از تخلفاتی که توسط تعداد قلیلی از متصدیان رستورانها و طباخیها صورت میگیرد کاربرد رنگهای مصنوعی به جای زعفران برای خوش رنگ کردن غذا است و این در حالیست که رنگهای مصنوعی به دلیل ترکیبات مضر شیمیایی سبب انواع سرطانها و اختلالات گوارشی در مصرفکنندگان میشوند.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط موظف شدند که در بازدید از رستورانها در صورت مشکوک شدن، علاوه بر نمونهبرداری از محلول زعفران، از غذای تهیه شده نیز نمونهبرداری کنند، چرا که متخلفان در برخی اوقات برای فریب بازرسان بهداشت محیط محلولهای زعفران واقعی را در دسترس و دیدگان بازرسان بهداشت محیط گذاشته و مخفیانه رنگهای مصنوعی را در غذاها استفاده میکنند و بنابراین ملاک اصلی برای کارشناسان بهداشت، رنگ به کار رفته در غذاها است.
شیروانی بروجنی اضافه کرد: بازرسان بهداشت محیط که دارای کارت بازرسی بوده مجازند در هر ساعت از شبانهروز و به صورت سرزده به تمام اماکن عمومی از جمله رستورانها مراجعه کنند.
انتهای پیام/خ20/ط4000