اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون جهاد کشاورزی مازندران:

مجوز ورود 9 هزار تن کود کشاورزی برای مازندران صادر شد

خبرگزاری فارس: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: اجازه ورود 4 هزار تن کود از بندرعباس و 5 هزار تن سهمیه هم از بجنورد دریافت کردیم.

مجوز ورود 9 هزار تن کود کشاورزی برای مازندران صادر شد

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، یحیی ابطالی پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه توسعه کشاورزی در سالن شماره دو استانداری مازندران اظهار داشت: سال گذشته به دلیل شرایط خاص تولید کود، 60 درصد از کود ابلاغ شده را دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: 40 درصد از کودی که باید به زراعت برنج اختصاص داده می‌شد، صورت نگرفت.

ابطالی با اشاره به اینکه وضعیت آماده‌سازی اراضی شالیزاری از مرز 200 هزار هکتار عبور کرده، متذکر شد:‌ در آب تخت هم وضعیت خوب داریم و 150 هزار هکتار از اراضی آب تخت شده‌اند.

این مسئول خاطرنشان کرد: برای بیش از 205 هزار هکتار از اراضی خزانه‌گیری و بذرپاشی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این برهه زمانی، 60 هکتار از اراضی با ماشین نشأ شده بودند، افزود: ‌امسال از مرز 900 هکتار گذشته است. همچنین‌ پیش‌بینی کردیم در 102 هزار هکتار از اراضی به ارقام پر محصول دست یابیم.

ابطالی با اشاره به اینکه سهمیه کود در 28 فروردین امسال ابلاغ شد، گفت:‌ سالانه 55 تا 60 هزار تن کود اوره سهمیه یارانه‌ای داشتیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: کود یارانه‌ای صرفا برای محصولات راهبردی مصرف می‌شود. همچنین در دریافت کود یارانه‌ای 12 درصد کاهش داشتیم.

این مسئول با بیان اینکه نیاز کودی استان 300 هزار تن است، یادآور شد:‌ حدود 40 هزار تن کود پتاس و فسفات داشتیم و حدود 11 هزار تن کود اوره هم توزیع کردیم.

وی با اشاره به اینکه اجازه ورود 4 هزار تن کود از بندرعباس و 5 هزار تن سهمیه هم از بجنورد دریافت کردیم، اضافه کرد:‌ کود پایه 240 هزار هکتار اراضی شالیزاری وارد شده است.

ابطالی با بیان اینکه حدود 7 هزار تن کود فسفات در انبار داریم، گفت: در نظر داریم مجوز توزیع 3 هزار تن از این کود را برای اراضی برنج، دریافت کنیم که مردم نگران توزیع کود نباشند.

استاندار مازندران نیز در این نشست، بیان داشت:‌ دولت در سفر نخست به استان درباره مجتمع‌های دامپروری هزینه کرده، اما تاکنون به بهره‌برداری نرسیده است.

سید علی‌اکبر طاهایی عنوان کرد: ‌مجتمع‌های دامپروری پشرت ساری، فیروزکلا نوشهر و نجارکلا قائم‌شهر به فارغ‌التحصیلان کشاورزی واگذار شود.

وی متذکر شد:‌ چنانچه دانش آموخته‌های بخش کشاورزی دارای زمین‌های پدری هستند، می‌توانند با تجمیع این اراضی به فعالیت بپردازند.

استاندار مازندران در پایان اذعان داشت:‌ رویکرد اشتغالزایی دانش آموختگان کشاورزی در این مراکز لحاظ شود.

انتهای پیام/ن10

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول