مسعود اسدیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بم اظهار داشت: شهروندان از مصرف گوشت دام تازه ذبح شده خودداری کرده و پس از خرید، گوشت را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند تا عامل این بیماری بر اثر انجماد کشته شود.
وی بر ضرورت تهیه گوشت مورد نیاز شهروندان از مراکز عرضه مجاز و گوشت ممهور به مهر دامپزشکی تأکید کرد و بیان داشت: شهروندان از کشتار دام در خارج از کشتارگاه جدا خودداری کنند.
اسدیپور دامپزشکان، دامداران، کارکنان کشتارگاه و قصابان را از جمله افراد در معرض این بیماری دانست عنوان کرد: به دامداران توصیه میکنیم با جداسازی محل نگهداری دام از محل زندگی خود، جمعآوری کود و انباشته کردن آن در خارج از دامداری و سمپاشی به موقع امکان ابتلا به این بیماری را کاهش دهند.
وی خاطر نشان کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و خونریزی دهنده مشترک بین انسان و دام است که از طریق تماس مستقیم با خون و ترشحات دام آلوده، گزش و یا له کردن کنه با دست و همچنین تماس با خون و ترشحات انسان بیمار منتقل میشود.
انتهای پیام/ش30/ژ1001