علیاصغر منصورخاکی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: در استان البرز چندین واحد تولیدی در عرصه شیر و لبنیات فعال هستند که بخش مهمی از نیاز به این محصولات را تامین میکنند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر توجه ویژهای بر کیفیت محصولات لبنی تولید شده در استان البرز به ویژه شیر وجود دارد که در کنار استفاده از تجهیزات پیشرفته و نظارتهای مداوم، موجب تولید شیر سالم در البرز شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای افزایش تولید محصولات لبنی از جمله شیر در این استان گفت: در سال گذشته تولید شیر استان البرز به 350 هزار تن افزایش یافت.
منصورخاکی افزود: با اجرای برنامههای حمایتی پیشبینی میشود که میزان شیر تولیدی در البرز در پایان سال 91 به بیش از 400 هزار تن افزایش یابد.
وی با اشاره به فعال بودن چندین واحد صنعتی تولید لبنیات در البرز اظهار داشت: با انجام حمایتهای لازم از واحدهای فوق و همچنین در نظر گرفتن تسهیلات دولتی و مالی، به دنبال دستیابی به هدف افزایش تولید محصولات لبنی به ویژه شیر در البرز هستیم.
منصورخاکی در پایان تاکید کرد: این تسهیلات در قالبهای مختلف به صنعتگران ارائه شده و با رایزنیهای صورت گرفته و برنامهریزی انجام شده، تا پایان سال میزان تسهیلات فوق را افزایش خواهیم داد.
انتهای پیام/ح20/گ1003