به گزارش خبرگزاری فارس از زابل، حسین کیخا ظهر امروز در جلسه تعزیرات آرد و نان شهرستان زابل اظهار داشت: اکیپهای بازرسی باید مانند گذشته بر کار خبازان و تولیدکنندگان کلوچه نظارت داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه واگذاری امتیاز نانوایی با رعایت قوانین و مقررات به اتحادیهها مانعی ندارد، بیان داشت: اتحادیه موظف است کلاسهای آموزشی را از طریق فنی و حرفهای برای کارگران پیگیری کند.
کیخا ادامه داد: باید تمامی کسانی که در نانواییها مشغول بکار میشوند کارت پایان دوره فنی و حرفهای را داشته باشند.
وی گفت: براساس بررسی اکیپهای بازدیدکننده، پیش از اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانهها، ضایعات نان چند درصد بوده که بعد از طرح، امروزه دیگر چیزی به عنوان ضایعات نداریم.
فرماندار با اشاره به اینکه تولید و فروش کلوچه سنتی به صورت بستهبندی صنعتی به مردم عرضه شود، افزود: باید تلاش کرد استانداردها را رعایت و از ارائه آرد نامرغوب به نانواییها پرهیز شود زیرا رعایت نکردن استانداردها سبب میشود مردم آرد مصرفی خود را از خارج استان تهیه کنند.
وی با بیان اینکه سلامت متصدی و کارگران نانوایی تضمین کننده سلامت جامعه است، گفت: پوشیدن روپوش، رعایت بهداشت، زیباسازی محل خبازی و غیره حداقل کارهایی است که یک خبازی باید انجام دهد.
انتهای پیام/غ30/ض1002