حبیب رستمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در هیرمند اظهار داشت: کشت خربزه در این شهرستان با هدف برداشت محصول در سه وضعیت متفاوت انجام شد.
وی افزود: خربزه به سه وضعیت، برداشت کاملا نارس یا خیارک که به اصطلاح سیستانی «پشمک» گفته میشود و به طور محصول کاملا رسیده برداشت میشود.
مدیر جهادکشاورزی هیرمند بیان داشت: کشت و تولید پشمک به دلیل وضعیت ویتامینهای پشمک و قند کمتری که دارد، از کیفیت مناسبی برخوردار و مردم منطقه علاقه زیادی به آن دارند.
رستمی ادامه داد: کشت پشمک در هیرمند بیشتر در اواخر مرداد ماه انجام میشود و برداشت آن نیز از اواخر شهریور ماه آغاز و تا آخر اولین یخبندان ادامه دارد.
وی گفت: نیاز نداشتن به آبیاری و عملیات خاکورزی سنگین و نیروی کار زیاد، عرضه محصول در زمان خلاء میوهجات محلی، حداقل نیاز به نهادههای سوبسیدی، برخورد دوره رشد محصول با آب و هوای مناسب و ایجاد پوشش مناسب بر روی اراضی در اواخر تابستان از مزایای این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی هیرمند خاطرنشان کرد: در حال حاضر سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان بالای 30 هکتار است.
وی اضافه کرد: پیشبینی میشود که سه تا پنج تن در هر هکتار پشمک برداشت و روزانه وارد بازار مصرف سطح سیستان و مرکز شود.
انتهای پیام/غ30/ض1002