به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمد نصراصفهانی پیش از ظهر امروز در همایش ملی تغییر اقلیم و امنیت غذایی با تاکید بر اینکه امروز امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین دغدغههای اصلی تمام دولتها و مسئولان به شمار میرود، اظهار کرد: براساس مطالعات صورت گرفته تا سال 2030 تولیدات جهان در بخش مازاد تجاری باید به 80 میلیون تن افزایش یابد.
وی با تاکید بر اینکه همچنین نیاز کشورها در زمینه تولید غله 500 میلیون تن است، ادامه داد: براساس گزارشهای موجود در سالهای آینده تنها کشور آمریکا دارای تولیدات مازاد تجاری است و امنیت غذایی مردم در آینده تهدید میشود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه در صورتی که از تمام ظرفیتهای موجود استفاده کنیم تولیدات کشور در زمینه تولید غله به 30 میلیون تن میرسد، تاکید کرد: در صورتی که جمعیت کشور به 100 میلیون نفر برسد حداقل باید 40 میلیون تن غله در کشور تولید شود.
وی با اشاره به اینکه کشور باید در راستای تولید محصولات غذایی چارهاندیشی کنند، اضافه کرد: در صورتی که چارهاندیشیهای لازم در این زمینه صورت نگیرد آیندگان با مشکل مواجه میشوند.
نصر اصفهانی با بیان اینکه اگر چه اکثر نقاط جهان با کمبود مواد غذایی در دنیا مواجه هستند اما امروز افزایش کیفیت مواد غذایی در سطح جامعه از اهمیت بسیاری برخوردار است، تاکید کرد: مسئولان باید علاوه بر کمیت به کیفیت محصولات غذایی تولید شده در کشورها نیز توجه کنند.
وی با تاکید بر اینکه براساس آمار جهانی از هر سه نفر یک نفر دارای مسمومیت غذایی میشوند، افزود: استان اصفهان به تولید 3 میلیون تن کود آلی نیاز دارد و در حال حاضر 500 هزار تن کود آلی در استان تولید میشود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در سه دهه گذشته سه مقوله امنیت غذایی، افزایش تولیدات و پایداری تولید محصولات غذایی مورد توجه ویژه قرار گرفته است و امنیت غذایی مردم نباید تهدید شود.
انتهای پیام/63004/صا20