به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، ایرج حسنپور ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نظارت و برخورد در راستای استفاده از افزودنیهای غیرمجاز از جمله جوش شیرین در نانواییها از جمله وظایف کمیته پایش کیفیت آرد و نان استان خراسانرضوی و دستگاههای نظارتی و تعزیراتی است.
حسنپور گفت: با توجه به استانداردهای تعریف شده در زمینه نان و افزایش درصد استحصال آرد و میزان سبوس در آرد، به زودی استاندارد جدید آرد انواع نان جهت اجرای کامل و با نظارت مستمر کمیته اجرا میشود.
وی با تاکید بر نظارت و ارزیابی مستمر کارخانجات آرد و نانواییها افزود: گشتهای مشترک ارزیابی و ارشاد با حضور کارشناسان کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5، معاونتهای غذا و دارو و بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت ومعدن و تجارت و نمایندگان انجمن و اتحادیههای صنفی بخشی دیگر از مصوبات کمیته کمیته پایش کیفیت آرد و نان استان خراسانرضوی است.
حسنپور نظارت بر تنظیم درصد اختلاط انواع گندم، بوجاری کامل و صحیح گندم، رعایت درصد رطوبت آرد استحصالی و میزان استخراج و درصد سبوس آرد، پیگیری تداوم غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک،بستهبندی و نشانهگذاری استاندارد و بهداشتی، راهاندازی آزمایشگاههای پخت در کارخانجات آردسازی و.. را از مهمترین محورهای پایش کیفیت در سطح صنعت آردسازی عنوان کرد.
انتهای پیام/70003/ج20/د1000