به گزارش خبرگزاری فارس از دیلم، آذین صبوری صبح امروز در دیدار با بیماران فشار خونی در دیلم توصیه کرد در رژیم غذایی خود از غذاهای کم چرب و کم نمک استفاده کرده و از گوشت قرمز نیز هفتهای یک روز استفاده کنند.
صبوری افزود: در هنگام مصرف ماهی باید پوست ماهی از آن جدا شود و ماهی نیز به صورت کبابی یا دودی مصرف شود.
وی در ادامه توصیههای تغذیهای خود اضافه کرد: استفاده از روغن مایع، استفاده از ماست کم چرب و دوغ کم نمک و بدون گاز و همچنین اضافه کردن مقداری پونه به ماست برای کاهش فشار خون مفید است.
صبوری گفت: کمبود نمک در غذا را با استفاده از آب نارنج، آب لیمو، نعنای خشک یا چاشنیهای معطر جبران کنید.
این کارشناس تغذیه در ادامه سخنان خود گفت: اضافه کردن کمی روغن به غذا مثل روغن زیتون یا روغن کنجد میتواند از بروز بیماریهای قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشارخون بالا پیشگیری کند.
وی تصریح کرد: دور کردن استرس از زندگی و کاهش ناراحتی، پیاده روی منظم، عدم استعمال دخانیات و داشتن فعالیت اجتماعی نقش مهمی در پیشگیری از فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی دارد.
در ادامه این دیدار از سوی شبکه بهداشت یک بسته غذایی مخصوص بیماران فشارخونی و قلبی شامل چای سبز، بیسکویت سبوس دار و کره بادام زمینی به این بیماران اهدا شد.
همزمان با هفته سلامت جمعی، مسئولان شبکه بهداشت و کمیته امداد امام خمینی دیلم از بیماران فشارخونی تحت پوشش کمیته امداد عیادت کردند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان، معاون کمیته امداد، مسئول درمان کمیته امداد،کارشناس بهبود تغذیه جامعه و مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت دیلم در این مراسم حضور داشتند.
اولین روز هفته سلامت با نام فشارخون، آموزش و سبک زندگی سالم نامگذاری شده است.
انتهای پیام/66006/ر30/ث3001