قاسم شجاعی در گفت
وی گفت: گشتهای مشترک به صورت مستمر از واحدهای نانوایی استان بازرسی کرده و متخلفان را به تعزیرات حکومتی معرفی میکنند.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات واحدهای نانوایی و نقش آن در سبد مصرفی خانوارها از آغاز سالجاری بالغ بر 150 مورد بازرسی از واحدها نانوایی در سطح شهرستان بویراحمد انجام شده و افزون بر 50 تخلف کشف شده است.
شجاعی تصریح کرد: در این زمینه 38 پرونده تخلف تشکیل شد و به تعزیرات حکومتی استان نیز معرفی شد.
وی عمده تخلفات این نانواییهای را عدم رعایت نکات بهداشتی، جابهجایی و تغییر پخت خودسرانه، نداشتن پروانه کسب و کمفروشی عنوان کرد.
معاون صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با بیان اینکه شهروندان انتظار دارند نانواییها و واحدهای تولیدی نان، محصولی با کیفیت و مرغوب را تحویل دهند، افزود: باید در حد امکان همه دست در دست هم زمینه افزایش کیفیت نان در سطح این استان را فراهم آوریم.
شجاعی گفت: نانوایان موظف هستند رفتاری مناسب با شهروندان و متقاضیان خرید نان داشته باشند و ساعت کار و توجه به وزن نان نیز از دیگر مواردی است که باید رعایت آنها توسط نانوایان و متصدیان این واحدها مورد توجه قرار گیرد تا از این طریق شاهد رعایت حقوق شهروندان در این زمینه باشیم.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مردم هرگونه تخلفات واحدهای صنفی از جمله نانواییها از قبیل، کمفروشی، گرانفروشی، عدم رعایت نکات بهداشتی و عرضه خارج از شبکه را با شماره 124 در میان بگذارند تا این گزارشهای مردمی در اسرع وقت بررسی شود.
انتهای پیام/82009/م20/پ3003