اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در هرمزگان تشریح کرد

جزئیات واگذاری بدون محدودیت تسهیلات 30 میلیونی نوسازی در بافت‌های فرسوده

قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: هیچ محدودیتی در پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی به متقاضیان نوسازی بافت‌های فرسوده شهری هرمزگان از طریق بانک‌های عامل وجود ندارد.

جزئیات واگذاری بدون محدودیت تسهیلات 30 میلیونی نوسازی در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مهدی زندیه وکیلی با اشاره به افزایش تسهیلات اعطایی به متقاضیان احداث واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده به 30 میلیون تومان اظهار کرد: این تسهیلات مشوق خوبی برای سرمایه گذاران، انبوه سازان و مالکان ساکن در محدوده بافت‌های فرسوده مصوب استان است که بدون سپرده گذاری در بانک پرداخت می‌شود.

وی در خصوص چگونگی روند دریافت این تسهیلات گفت: متقاضیان ساکن در شهرهای بندرعباس، میناب، رودان، حاجی‌آباد، بندرلنگه و بندرخمیر پس از مراجعه به شهرداری‌ها و اخذ پروانه ساختمانی به شرکت عمران و مسکن سازان هرمزگان واقع در کوی فرهنگیان، خیابان ابن سینا، خیابان امیرکبیر، جنب بانک مسکن مراجعه کنند تا همان روز پس از بررسی و تایید مدارک، معرفی نامه به بانک عامل صادر شود.

زندیه وکیلی از جمله مشوق‌های این طرح را در شهر بندرعباس بهره‌مندی از معافیت 70 درصدی عوارض ساختمانی از سوی شهرداری اعلام کرد و گفت: در سایر شهرهای استان، شهرداری‌ها حداقل 50 درصد تخفیف را اعمال می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سیاست دولت در نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده مشارکت مردمی و بخش خصوصی است، تاکید کرد: بر همین اساس، هیچ محدودیتی در پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی از طریق بانک‌های عامل وجود ندارد.

قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان ضمن بیان این مطلب که تاکنون 4 هزار و 850 واحد مسکونی در بافت فرسوده شهرهای استان نوسازی شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، دو هزار و 391 هکتار بافت فرسوده در شهرهای هرمزگان شناسایی شده که از این میزان، یک هزار و 372 هکتار آن متعلق به شهر بندرعباس است.

به گفته زندیه وکیلی، بهسازی بافت‌های فرسوده بهبود سیما و منظر شهری، ارتقای محیط زندگی و بازگشایی معابر را به همراه دارد و با ایجاد دسترسی‌های درون محله‌ای، سطح خدمات شهری نیز افزایش می‌یابد، همچنین فضاهای جدیدی نیز برای ایجاد اماکن تفریحی، آموزشی، بهداشتی و ... فراهم می‌شود.

این مسئول سه شاخص شناسایی بافت فرسوده را شامل ناپایداری ساختمان‌ها، نفوذناپذیری و ریزدانگی بلوک‌های ساختمانی دانست و افزود: با اعمال نوسازی و بهسازی، رعایت استانداردهای ساخت و ساز و ایجاد دسترسی‌های جدید در محلات، علاوه بر اینکه بناها و ساختمان‌های قدیمی در برابر مخاطرات طبیعی همچون زلزله حفظ شده و از این طریق آرامش بیشتری به خانواده‌ها هدیه می‌شود، زیرساخت‌های شهری همچون شبکه‌های برق، آب و فاضلاب نیز گسترش می‌یابد.

انتهای پیام/88001/ب30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول