به گزارش خبرگزاری فارس از جم، احمد قاسمی شامگاه شنبه در نشست مسئولان بهداشتی شهرستان جم اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در راستای بهبود وضعیت بهداشتی و رشد شاخصها در این حوزه از همه امکانات و توانمندی موجود بهره میبرد.
وی افزود: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی امری لازم است و شبکه بهداشت جم در این راستا در تمام شهرها و روستاها از اهرمهای خود استفاده میکند.
قاسمی افزود: یکی از مهمترین نمادهای پیشرفت هر کشوری بهبود شاخصهای مربوط به سلامت است و از بهترین و منطقیترین راههای ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماری است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خاطر نشان کرد: هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان بعضی از صنوف از جمله آشفروشیها، قنادیها و نانواییها به دلیل تغییر ذائقه افراد روزهدار با استقبال چشمگیر مردم مواجه میشوند و بعضی افراد سودجو با سوء استفاده از این امر اقدام به عرضه غیر بهداشتی مواد غذایی ذکر شده به ویژه آش و حلیم میکنند.
قاسمی تصریح کرد: در این ماه بازرسین بهداشت محیط در 3 مرکز بهداشتی درمانی جم، کوری حیاتی و ریز با تشدید نظارتها بر صنوف ذکر شده به ویژه در ساعات غیر اداری، نظارت کامل برای اجرای قوانین و مقررات بهداشتی اعمال میکنند و در صورت عدم توجه، کارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلفین را به مراجع قضایی معرفی خواهند کرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم یادآور شد: در ماه مبارک امسال همچون سالهای گذشته دو تیم بازرسی در ساعات اداری و غیر اداری در شهرستان فعال هستند و همشهریان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، برای رسیدگی و رفع نواقص میتوانند موارد را به این شبکه اعلام کنند.
قاسمی بیان کرد: تأمین سلامت در سطح روستاها و شهرهای این شهرستان در دستور کار این شبکه قرار دارد و در چند سال اخیر شاهد بهترین و با کیفیتترین خدمات بهداشتی درمانی در این شهرستان بودهایم.
انتهای پیام/2451/ط20/د1000