به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حجتالله دمیاد صبح امروز در جلسه شورای آرد و نان استان کرمانشاه اظهار داشت: گندمی که در استان کرمانشاه تولید میشود، کیفیت خوبی دارد و باید کیفیت پخت نان مطلوب باشد و به این منظور نظارت دقیق و گسترده برای ارتقاء کیفیت نان در استان لازم است.
دمیاد با تاکید بر ارائه نان باکیفیت به شهروندان، نانواییها را موظف دانست برای پخت نان باکیفیت جدیت و تلاش خود را بهکار بگیرند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: آموزشهای فنی و حرفهای در راستای بالا بردن مهارت خبازان بسیار مهم است و فنی و حرفهای در این زمینه برنامهریزیهای لازم را انجام دهد.
مدیر ارشد استان کرمانشاه با تاکید بر کاهش سهمیه آرد نانواییهایی که نان بیکیفیت پخت میکنند، عنوان کرد: نانواییهایی که کیفیت نان مطلوبی دارند، باید از سهمیه بیشتری برخوردار شوند.
به گفته استاندار کرمانشاه، نانواییهای غیرمجاز باید شناسایی شوند و برخورد قانونی با آنها صورت بگیرد و دستگاههای مربوطه نسبت به پلمپ خبازیهای غیرمجاز اقدام کنند.
دمیاد خاطر نشان کرد: نظارت دقیق بر نحوه توزیع آرد در سطح استان امری ضروری است و باید از توزیع آرد مازاد بر ظرفیت خبازیها جلوگیری شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به نظارت مستمر بر نحوه ساعات کاری نانواییها، عنوان کرد: نان باید کیفیت پخت مطلوبی داشته باشد.
انتهای پیام/2700/ق20/د1000