اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

حل مشکل سوتغذیه با کپسول های مولکولی

تغییر عادت های غذایی افراد به منظور افزایش میزان تغذیه آنها کار ساده ای نیست و نمی توان افراد را به سادگی به بیشتر خوردن ترغیب کرد، اما یک فناوری جدید این مشکل را حل می کند.

حل مشکل سوتغذیه با کپسول های مولکولی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، مشکل کمبود مواد غذایی مناسب در کشورهای در حال توسعه به علت محدودیت در زمینه تغذیه بیشتر است و پژوهشگران دانشگاه ام آی تی برای حل این مشکل راه حل جدیدی را ابداع کرده اند.

 

این محققان برای تقویت و افزایش غنای مواد غذایی موجود آنها را با استفاده از کپسول های مولکولی خاصی که حاوی موادی همچون ویتامین ای و آهن بوده اند، تقویت کرده اند.

افزودن کپسول های مولکولی به مواد غذایی همچون آرد باعث می شود تا ارزش تغذیه ای آنها افزایش یابد و افرادی که به علت بی اشتهایی، بی میلی به غذا خوردن یا عدم دسترسی به مواد غذایی متنوع با مشکلاتی همچون لاغری و ضعف بدنی دست و پنجه نرم می کنند، بتوانند بر این مشکل خود غلبه کنند.

باید توجه داشت که عدم مصرف برخی انواع ویتامین ها در دراز مدت برای بدن انسان مشکلات جدی ایجاد می کند. به عنوان مثال کمبود ویتامین ای باعث تضعیف سیستم امنیتی بدن و در نهایت کوری می شود و کمبود آهن توانایی های شناختی انسان را تشدید کرده و باعث کم خونی می شود.

 قرار است از این روش در برخی کشورهای در حال توسعه برای کاهش مشکل سوتغذیه استفاده شود و با بررسی اثرات آن برای کاربرد گسترده تر اقدام شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول