اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گلستان

اراده‌های خائنانه برای عدم اجرای طرح گردشگری «آشوراده» وجود دارد/ معادل ۱۵ سال اعتبارات گلستان در سفر رئیسی به استان مصوب شد

استاندار گلستان گفت: با وجود تاکید و اصرار رئیس جمهور برای اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری «آشوراده» متاسفانه اراده‌هایی مانع از این کار هستند و اصرار به ادامه خیانت‌های خود به استان در عدم اجرای این طرح دارند.

اراده‌های خائنانه برای عدم اجرای طرح گردشگری «آشوراده» وجود دارد/ معادل ۱۵ سال اعتبارات گلستان در سفر رئیسی به استان مصوب شد

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، علی‌محمد زنگانه در جمع روحانیون گلستان اظهار کرد: در جلسه فنی در سفر رئیس جمهور و هیات وزیران به استان گلستان، رئیس جمهور قاطعانه بر رفع موانع اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری تاکید داشته و اعلام کردند برای احیا این پروژه این طرح باید اجرا شود.

وی تصریح کرد: با وجود تاکید و اصرار رئیس جمهور برای اجرای این طرح متاسفانه اراده‌هایی مانع از این کار هستند و اصرار به ادامه  خیانت‌های خود به استان در عدم اجرای این طرح دارند.

* اسامی مدیرانی که اصرار به عدم اجرای طرح گردشگری «آشوراده» دارند، اعلام می‌شود/ معادل ۱۵ سال اعتبارات گلستان در سفر رئیسی به استان مصوب شد

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: برخی از این اراده‌ها که مانع این کار هستند متاسفانه از مدیران استان بود و در صورت اصرار در عدم اجرای این طرح و ادامه خیانت‌های خود به استان و مردم اسامی آنها اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: با اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری آشوراده پیشرفت و توسعه استان شتاب گرفته و مردم ساکن در این جزیره بار دیگر می‌توانند معیشت خود را در این طرح تامین کنند.

زنگانه با اشاره به سفر رئیس جمهور و هیات وزیران به استان گلستان در نخستین روز ماه شعبان گفت: در این سفر با همکاری وزارتخانه ها و مدیران سطح ملی و استانی توانستیم بالاترین مصوبه را در بین سفرهای رئیس جمهور به استان‌ها داشته و مبلغ ۴۰ هزار میلیارد تومان را مصوب کنیم.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم مقایسه‌ای بین اعتبار مصوب این سفر با مجموع اعتبارات استانی در هر حوزه داشته باشیم به صورت خلاصه معادل ۱۵ سال اعتبارات استان در این سفر برای توسعه و پیشرفت گلستان مصوب شد.

* اعتبار ۴۰ هزار میلیارد تومانی رهاورد سفر رئیس جمهور به استان گلستان
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: توجه به استان گلستان توسط دولت مردمی در این سفر و اعتباری که در هیچ استان کشور مصوب نشده است باید برای مردم گلستان روشن و تبیین شود.

وی افزود: از مبلغ ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب، مبلغ ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در راستای تقویت و افزایش زیرساخت‌های نظام بهره‌وری و مسائل مرتبط با کشاورزی که مزیت اصلی استان بوده و مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای رفع مشکلات و چالش آب در نظر گرفته شده است.

استاندار گلستان ابراز کرد: بسیاری از استان‌ها در دهه‌های گذشته زیرساخت‌های خود را تجهیز کرده اما استان گلستان در این حوزه عقب‌مانده است، بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات صرف مرمت و تکمیل ظرفیت سدها خواهد شد که باید این کار در دهه گذشته انجام می‌شد تا در مرکز استان به خاطر مشکلات آب شرب در سال گذشته شاهد قطعی ۱۲ ساعته آب در شبانه‌روز نباشیم.

زنگانه اظهار کرد: برنامه‌ریزی دقیق در راستای شناسایی مشکلات و چالش‌های حوزه زیرساختی آب و برق انجام شده و برای رفع فوری این مشکلات به ویژه قطعی برق در فصل گرما مبلغ ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای تامین زیرساخت برق مصرفی خانگی و صنعتی در نظر گرفته شده است.

* اختصاص بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان برای تکمیل سدها و رفع سریع مشکلات آب شرب در کوتاه‌مدت و میان‌مدت

وی با اشاره به یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به مبلغ ۴۵ میلیون یورو گفت: یکی از مصوبات این سفر مبلغ ۴۵ میلیون یورو معادل بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان است که برای تکمیل سدها و رفع سریع مشکلات آب شرب در کوتاه‌مدت و میان‌مدت، مشکلات فاضلاب برخی شهرها مانند گرگان و گنبدکاووس در نظر گرفته شده است.

استاندار گلستان با بیان اینکه بخشی از مصوبات در زمینه موضوع راه‌های استان است بیان کرد: استان گلستان شاهراه اصلی مسیر تردد مسافرین امام رضا (ع) به مشهد مقدس بوده و سالانه بیش از ۲۰ میلیون نفر برای زیارت امام هشتم از این استان عبور می‌کنند.

زنگانه افزود: برخی از راه‌های استان با مخاطراتی مواجه بوده و نقاطی حادثه‌خیز و بخشی از پروژه این حوزه نیمه‌کاره رها شده است که می‌توان به کمربندی گرگان، جاده تنگراه و مسیر جاده گلستان به شاهرود از علی‌آبادکتول، رامیان و آزادشهر را مطرح کرد که برای پروژه‌های راه استان مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان مصوب و مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان نیز از‌ محل قیر در نظر گرفته شد که در مجموع اعتبار این حوزه به ۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

* در چند ماه آینده لایروبی خلیج گرگان انجام و ارتباط آبی بین این خلیج و دریای خزر برقرار خواهد شد

وی ادامه داد: استان گلستان کریدور شمال و جنوب بوده و برای فراهم کردن چنین شرایطی به جد پیگیر راه‌اندازی راه آهن اینچه‌برون شاهرود طبس بندرعباس بوده و با ارتباط ریلی در این حوزه منطقه آزاد نیز توسعه و پیشرفت صدچندان خواهد کرد.

زنگانه گفت: یکی از دغدغه‌های مهم مردم استان گلستان احیای خلیج گرگان و رفع مشکلات این حوزه است که در سفر رئیس جمهور مورد توجه واقع شد و با وجود وضعیت جوی نامساعد در روز سفر، رئیس جمهور از این خلیج بازدید کرده و در مصوبات دستور قاطع به لایروبی کانال‌ها در کوتاه‌مدت داد.

استاندار گلستان گفت: در حال حاضر مقدمات لایروبی در حال فراهم شدن بوده و در چند ماه آینده این لایروبی انجام و ارتباط آبی بین خلیج گرگان و دریای خزر برقرار خواهد شد، در صورت عدم احیای خلیج گرگان این خلیج تا سه سال آینده خشک شده و محل ایجاد ریزگردها و مشکلات زیست محیطی خواهد شد.

* با دستور صریح رئیس جمهور پروژه پتروشیمی گلستان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت

وی افزود: در حال حاضر ۲۵ درصد از خلیج گرگان در انتهای مازندران و میانکاله خشک‌شده و بوی تعفن آن مردم شهرهای بندری را اذیت می‌کند، بعد از لایروبی کانال‌ها باید عملیات حق‌ابه خلیج گرگان از «نکارود» و همچنین از «قره‌سو» اعمال شود تا شاهد احیای کامل این خلیج باشیم.

استاندار گلستان بیان کرد: با دستور صریح رئیس جمهور پروژه پتروشیمی گلستان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت، بیش از ۱۶ سال است که حقوق سهامداران این پروژه تضییع شده و متاسفانه در این سال‌ها به این پروژه کم‌توجهی شده است، قرار است در بخشی از این پروژه که برای تکمیل آن  به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است سرمایه‌گذار بخش خصوصی ورود کند و این پروژه بعد از سال‌ها به سرانجام برسد.

وی افزود: در این سفر پروژه‌های دیگر مانند بیمارستان پنج آذر گرگان که به دلیل فرسودگی مشکلات زیادی دارد، بیمارستان کودکان طالقانی و دیگر بیمارستان‌های مرجع در شهرهای استان و مباحث سلامت، همچنین علاوه بر موضوعات عمرانی، موضوعات فرهنگی، اجتماعی، مسکن مددجویان، مشکلات زنان سرپرست خانوار و دیگر زیرساخت‌ها در قالب ۱۱۱ طرح مورد توجه قرار گرفت.

زنگانه خاطرنشان کرد: حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی، تثبیت ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی شیبدار گلستان، تعیین تکلیف منطقه آزاد اینچه‌برون و تشکیل هیات مدیره و تعیین مدیرعامل، احداث مرکز لجستیک در منطقه آزاد اینچه‌برون، مرمت برج آجری قابوس و غیره از دیگر مباحث مطرح شده در سفر رئیس جمهور به استان گلستان بود.

* مبلغان و روحانیون بهترین ترویج‌کنندگان در بین مردم در همه حوزه‌ها هستند/ متاسفانه در استان گلستان ۶۳ درصد از جامعه هدف دُز سوم واکسن را ترزیق نکردند

وی با بیان اینکه مبلغان و روحانیون بهترین ترویج‌کنندگان در بین مردم در همه حوزه‌ها هستند، خاطرنشان کرد: از شما تقاضا دارم در ماه مبارک رمضان در کنار بیان مباحث گوناگون مانند تحکیم خانواده، سبک زندگی اسلامی، آسیب‌های اجتماعی، پیشگیری رشدمدار تربیت نسل به موضوع انجام واکسیناسیون نیز بپردازید.

استاندار گلستان گفت: بررسی‌های پزشکی و علمی نشان داده با انجام واکسیناسیون سه نوبت ۹۰ درصد میزان ابتلا و ۸۰ درصد میزان مرگ و میر کاهش پیدا می‌کند، متاسفانه در استان گلستان ۶۳ درصد از جامعه هدف دُز سوم واکسن را ترزیق نکردند که با توجه به سویه‌های جدید بیماری کرونا عدم واکسیناسیون سبب مشکلاتی در استان خواهد شد.

وی درباره پروژه باغ موزه دفاع مقدس گفت: در راستای عدم قطع درخت در تپه نورالشهدا طرح این پروژه تغییر کرده و در حال حاضر این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که یکی از پروژه‌های مهم در حوزه فرهنگی بوده و خوشبختانه با کمترین منابع بیشترین اقدام در این طرح انجام شده است.

انتهای پیام/۲۳۰۷

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول