اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

واکنش سازمان غذا و دارو به گلایه مجلس: دستگاه چاپ پول و ارز نداریم

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: ما دستگاه چاپ پول و ارز نداریم و بهتر است برای تأمین نقدینگی شرکت‌های دارویی، تدبیری بیاندیشند. در شرایط کنونی، صنعت داروسازی کشور دچار بحران نقدینگی است.

واکنش سازمان غذا و دارو به گلایه مجلس: دستگاه چاپ پول و ارز نداریم

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزایر فارس، محمد پیکانپور در نشست خبری دومین نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان حوزه غذا دارو و تجهیزات پزشکی گفت: مجلس شورای اسلامی در حالی موضع انتقادی به بازار دارو دارد که با بودجه مورد نیاز دارو برای سال ۱۴۰۲ موافقت نشد.

وی با اشاره به بودجه ۶۹ هزار میلیارد تومانی دارو و تجهیزات پزشکی و شیرخشک در سال ۱۴۰۲، افزود: بودجه مورد نیاز ما ۱۰۵ هزار میلیارد تومان بود که موافقت نشد.

پیکانپور خطاب به نمایندگان منتقد مجلس از عملکرد سازمان غذا و دارو، گفت: ما دستگاه چاپ پول و ارز نداریم و بهتر است برای تأمین نقدینگی شرکت‌های دارویی، تدبیری بیاندیشند. در شرایط کنونی، صنعت داروسازی کشور دچار بحران نقدینگی است.

وی ادامه داد: برخی موارد مانع فعالیت شرکت‌های دانش بنیان است، بخش قابل توجهی از این موارد فراسازمانی است و به مجلس و سایر نهادها از جمله بانک مرکزی مربوط است ، این مشکلات تاثیر جدی روی برون داد تولید دارو می‌گذارد. متاسفانه با مدیریت اقتضایی رو به رو هستیم.

پیکانپور ادامه داد: اگر قرار است که حوزه دارو حیات خود را ادامه دهند لازمه آن اصلاح چرخه نقدینگی آن است، ۶۹ هزار میلیارد تومان بودجه این طرح است و اما امروزه مورد نقد مجلسیم که چرا مطالبات آنها پرداخت نشده است درحالیکه ۶۹ هزار میلیارد تومان فقط شرکتهای پخش مطالبه دارند.

وی گفت: امروز صنعت دارو با مشکل نقدینگی مواجه هست و چرا یک بندی در مجلس مطرح می‌شود و وقتی اعلام میشود حساب دارو از سایر حساب‌ها جدا شود حذف می‌شود ؟ چرا در برخی از استان‌ها که این اصل رعایت می‌شود کمبود دارو نداریم اما در سایر استان‌ها این مشکلات وجود دارد؟ اصل صنعت دارو شفافیت است.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: عزیزان در مجلس شورای اسلامی الان که بودجه ۱۴۰۳ درحال نهایی شدن است، تمهیدات لازم را درنظر گیرند؛ نه اینکه یک مصوبه خطایی که مالیات بر ارزش افزوده دارو را یک درصد کاهش پیدا کند را بدهند درحالی که مالیات دارو صفر است. سال گذشته این موضوع در پیش‌نویس‌ها آمده و رفتیم کلی بحث کردیم و ابطال کردیم و مجدد امسال آمده و رفتیم باز هم آن را باطل کردیم.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول