پرویز خالقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان گفت: در تعطیلات نوروز از 60 واحد نانوایی لواشپز، 30 واحد پخت نان بربری، 7 واحد تولیدی سنگک و 12 بازرسی از واحدهای دیگر پخت نان صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: از نظر تیم بازرسی متشکل از کارشناسان شرکت غله و خدمات بازرگانی استان، نماینده ادارهکل تعزیرات حکومتی استان و دبیر تعزیرات آرد و نان فرمانداری زنجان کیفیت نان تولیدی 69 واحد نانوایی در حد خوب، 35 نانوایی در حد متوسط و پنج نانوایی نیز در حد متوسط به پایین بوده است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان خاطرنشان کرد: در بازرسیهای به عمل آمده مشخص شد یک واحد نانوایی بدون مجوز اقدام به پخت نان کرده که مراتب به مراجع ذیربط ارجاع شده است.
وی افزود: تخلفاتی که در نانواییها مشاهده شده در زمینه کمفروشی، گرانفروشی و رعایت نکردن مقررات بهداشتی بوده که پروندههای تخلفات این نانواییها توسط دستگاههای ذیربط رسیدگی میشود.
انتهای پیام/س20/ط4000