جواد اسماعیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در فردوس اظهار کرد: مصرف فرآوردههای خام دامی سالم باید در برنامه غذایی افراد جامعه قرار گیرد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری بیش از 722 مورد بازدید و کنترل مستمر کارشناسان از مراکز توزیع و تولید فرآوردههای خام دامی نظیر رستورانهای بین راهی، سردخانهها، آشپزخانهها، قصابیها و فروشگاههای توزیع ماهی، مرغ و تخممرغ در سطح شهرستان فردوس انجام شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 320 کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
اسماعیلی با تأکید بر نظارت دقیق کارشناسان دامپزشکی بر کشتارگاههای دام فردوس و اسلامیه گفت: گوشت سفید و قرمز وارد شده از سایر نقاط استان به شهرستان فردوس قبل از توزیع در سطح فروشگاهها و مراکز عرضه، کنترل و بازدید میشود.
وی ادامه داد: به منظور افزایش سطح آگاهی مسافران و زائران حرم مطهر امام رضا (ع) و همچنین شهروندان فردوس برای تهیه و خرید فرآوردههای خام دامی سالم مورد نیاز، یکهزار نسخه اطلاعیه و بروشور بهداشتی تهیه و توزیع شده است.
*گوشت وارداتی به فردوس کنترل میشود
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از کنترل گوشت وارداتی به شهرستان فردوس خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت سلامت افراد جامعه و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، گوشت وارداتی به شهرستان فردوس کنترل میشود.
اسماعیلی با تأکید بر اینکه مردم باید گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز تهیه کنند، گفت: رنگ گوشت تازه، قرمز روشن است و قرار گرفتن گوشت در معرض اکسیژن هوا سبب اکسیده شدن آهن گوشت و ایجاد رنگ قهوهای میشود.
وی تصریح کرد: امنیت غذایی در هر جامعه به اندازه امنیت نظامی آن مهم و مورد توجه است، بنابراین نظارت بر گوشت به عنوان غذای اصلی سفره مردم ایران و همچنین یک غذای استراتژیک باید مورد توجه مسئولان و کارشناسان قرار بگیرد.
انتهای پیام/ز20/پ3003