عباس سرحدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نرماشیر اظهار داشت: یکی از مهمترین فعالیتهای دامپزشکی هر شهرستان بازدید از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی مانند قصابیها و مراکز عرضه مرغ، تخممرغ، ماهی و ... است.
وی افزود: در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 350 مورد بازدید به صورت سرزده از این مراکز صورت گرفته است.
سرحدی تصریح کرد: مراکز باید نکات بهداشتی را رعایت کرده و از عرضه محصولاتی که دوره مصرف آنها گذشته خودداری کنند.
وی عنوان کرد: فرآوردههای خام دامی باید تأییدیه بهداشتی داشته و بر روی لاشههای بدن دامها مهر دامپزشکی حک شده باشد.
مدیر شبکه دامپزشکی نرماشیر عنوان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از ابتدای سال جاری بیش از 90 کیلوگرم فرآورده دامی فاسد ضبط شده است.
سرحدی ابراز داشت: عمر ماندگاری گوشت گاو، گوسفند و مرغ از زمان کشتار در یخچال فقط سه روز بوده و بعد از این مدت حتماً باید این محصولات در فریزر نگهداری شوند.
وی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه گوشت فاقد مهر دامپزشکی، کشتار غیرمجاز و یا محصولاتی که دوره مصرف آنها به اتمام رسیده باشد، مراتب را با شبکه دامپزشکی و کارشناسان این شبکه در میان بگذارند.
انتهای پیام/ب30/ژ1001