برزو هیبتیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون افزون بر هزار تن عسل در این استان تولید و روانه بازار مصرف شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 40 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به تنوع گونههای گیاهی در این استان، گفت: تاکنون در این استان یک هزار و 400 گونه گیاهی شناسایی شده است.
هیبتیان کیفیت عسل تولیدی این استان را بسیار مرغوب توصیف کرد و گفت: به دلیل اینکه چهارمحال و بختیاری استان پایلوت گیاهان دارویی است و از پوشش گیاهی متنوعی برخوردار است، عسل با طعم، ارزش غذایی و دارویی عالی تولید میکند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: شناساندن جایگاه واقعی زنبور عسل در افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی و حفظ محیط زیست از طریق گردهافشانی، توجه به اصلاح نژاد زنبور عسل در راستای افزایش تولید و کاهش هزینههای آن از مهمترین اولویتهای اجرایی این بخش در سالجاری به شمار میرود.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری 120 هزار کندوی عسل مدرن دارد، گفت: وجود 417 کندوی بومی و 100 کندوی مهاجر از دیگر قابلیتهای این بخش محسوب میشود.
هیبتیان خاطرنشان کرد: ارزش غذایی، درمانی و تاثیر زنبور در باروری باغات و گردهافشانی موثر طبیعی بر کسی پوشیده نیست و استان چهارمحال و بختیاری نیز با تولید عسل نمونه شهرتی در کشور بدست آورده است.
وی با اشاره به اهمیت عسل و زنبورداری و تلاش جهاد کشاورزی برای برطرف کردن مشکلات و نارسائیهای احتمالی در این حوزه بیان داشت: ما با همراهی اتحادیهها، تعاونیها و مجموعه صنفی زنبورداران در تلاش هستیم تا مشکلات و نارسائیهای این بخش را احصا کرده و با برنامهریزی دقیق نسبت به برطرف کردن آنها اقدام کنیم.
انتهای پیام/و20/چ3000