محمدمهدی یزدانپناه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی بیش از 7 هزار مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی طی ماه رمضان در شهرستان کرمان صورت گرفت.
وی بیان داشت: این طرح به منظور تأمین و حفظ سلامت شهروندان و همچنین تأمین غذای سالم با منشأ دامی انجام شد.
یزدانپناه ابراز داشت: در این ماه 7 هزار و 500 مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی اعم از واحدهای عرضه گوشت قرمز و سفید، آبزیان، ضمائم خوراکی، مواد لبنی، تخممرغ و عسل و کارگاههای بستهبندی، سردخانهها و کارخانجات فرآوردههای گوشتی صورت گرفته است.
وی تأمین سلامت و امنیت غذایی را از مهمترین وظایف دامپزشکی برشمرد و گفت: با توجه به اینکه بخشی از بیماریهای مشترک در مصرف فرآوردههای خام دامی آلوده و غیر بهداشتی دارند، باید شهروندان گوشت قرمز و سفید مورد نیاز خود را از مراکز معتبر زیر نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
یزدانپناه تصریح کرد: شهروندان به هنگام خرید گوشت قرمز به برچسب و مهر دامپزشکی بر روی لاشه و تاریخ تولید و انقضا در محصولات پروتئینی بستهبندی دقت بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/ش30/ژ1001