اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده مردم یزد و صدوق:

تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند همدلی جمعی آحاد جامعه است

خبرگزاری فارس: نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی و عبور از بحران‌ها نیاز به همدلی و تلاش جمعی آحاد جامعه است.

تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند همدلی جمعی آحاد جامعه است

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمد صالح جوکار در جمع نمایندگان تشکل‌های کارفرمایی و نمایندگان صنعتگران و مدیران واحدهای تولیدی استان یزد اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی بهره‌گیری ازسرمایه‌های مردم است و باید با برنامه‌ریزی از این توان و سرمایه مردم برای مقابله با تحریم‌ها استفاده شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد بیان داشت: امروز نیز که دشمن در جنگ اقتصادی رو در رو حضور پیدا کرده، باید همه زمینه‌ها برای حضور مردم فراهم شود تا مردم خودشان به جنگ با دشمن بپردازند.

جوکار خاطرنشان کرد: در گذشته محدودیت‌های بیشتری نسبت به اکنون داشتیم اما با مدیریت و برخورد صحیح توانستیم از بحران عبور کنیم و با وجود تهدیدات و توطئه‌های مکرر دشمنان به این جایگاه با افتخار دست یابیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعتراض صنعتگران در مورد اقدام جدید اداره دارایی یزد مبنی بر دریافت مجدد مالیات از واحدهای صنعتی استان یزد، عنوان کرد: هدف جنگ نرم اقتصادی دشمن، اعمال فشار به مردم برای ایجاد نارضایتی و دلزدگی از نظام است و باید دولتمردان و نهادها با بهره‌‌گیری از توانمندی‌های بخش خصوصی و اولویت دادن به سرمایه‌گذاری این بخش به مبارزه با دسیسه‌های دشمنان بپردازند.

جوکار با اشاره به اینکه بانک‌ها برای اعطای تسهیلات سرمایه در گردش، واحدها را ملزم به ارائه اسنادی خاص می‌کنند، گفت: ملاک قرار دادن این اسناد از سوی امور مالیاتی و اینکه مالیات سال‌های گذشته که دریافت و برگ مفاصا حساب صادر شده است را بر اساس اسناد بانک‌ها در سال جاری زنده نمایند، قابل پذیرش نیست.

نماینده مردم یزد و صدوق گفت: استان یزد به لحاظ پرداخت مالیات در کشور یکی از نخستین استان‌هاست به همین دلیل باید مودیان تشویق شوند و بسته‌های تشویقی از سوی دولت ارائه شود نه اینکه مالیات افزایش یافته و بر اساس اسناد صوری ارائه شده به بانک‌ها دوباره مالیات نوشته شود.

رئیس خانه صنعت و معدن استان یزد نیز در این نشست اظهار داشت: در ماه‌های اخیر نمایندگانی از دیوان محاسبات ضمن مراجعه به بانک‌ها و بررسی پرونده‌های درخواست وام و صورت‌های مالی واحدهای صنعتی و معدنی، پرونده‌ها را مبنای تشخیص مالیات قرار داده و نسبت به صدور برگ متمم مالیات اقدام کرده‌اند.

محمدحسین فنایی افزود: با توجه به اینکه همه واحدهای صنعتی برای دریافت تسهیلات به دلیل قوانین دست و پاگیر بانک‌ها، ناچار به ارائه برخی مدارک به صورت صوری هستند، این مدارک نمی‌تواند مبنای مالیات باشد و اقدام اخیر دیوان محاسبات موجب اعتراض تشکل‌های صنعتی و معدنی استان و مدیران صنایع شده است.

وی ادامه داد: دیوان محاسبات با بررسی پرونده‌های وام سال‌های گذشته و نیز صورت‌های مالی واحدهای صنعتی و معدنی، با مبنا قرار دادن این پرونده‌ها نسبت به صدور برگ متمم مالیات اقدام می‌کنند که این باعث بروز مشکلات جدی برای واحدهای صنعتی شده است.

مدیرعامل یکی از شرکت‌های نساجی نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه صورت‌های مالی برای بانک‌ها باید طبق درخواست آنها باشد لذا صورت‌های جدید تنظیم شده و برای دریافت وام به بانک ارائه می‌شود.

نصیریانی افزود: اکنون همان صورت‌های مالی صوری مبنای مالیات مجدد قرار گرفته و برای سال 1385 که مفاصا حساب گرفته‌ایم، مالیات مجدد صادر شده است.

وی ادامه داد: دو راهی بر سر صنعتگران است که اگر صورت مالی درست بدهند، بانک‌ها وام پرداخت نمی‌کنند و اکنون نیز همان صورت‌ها مبنای مالیات جدید شده است که این باعث تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی خواهد شد.

مدیرعامل واحد نساجی استان یزد گفت: برای بررسی حساب‌های شرکت ما از طرف دارایی، شش نفر برای بررسی آمدند و سپس مالیات متعلقه نوشته شد و اکنون بعد از گذشت چندین سال دوباره پرونده‌ها زنده می‌شود و اگر روند به این شکل ادامه پیدا کند، ظرف دو سال آینده واحد را تعطیل خواهیم کرد.

انتهای پیام/و10

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول