اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

سرپرست دامپزشکی بردسیر:

بردسیر به کشتارگاه صنعتی نیاز دارد

خبرگزاری فارس: سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بردسیر با اشاره به فضای نامناسب کشتارگاه سنتی این شهرستان گفت: راه‌اندازی کشتارگاه صنعتی و افزایش کشتار در بردسیر امری ضروری است.

بردسیر به کشتارگاه صنعتی نیاز دارد

محمدحسین شهریارزاده امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بردسیر اظهار داشت: طی هشت ماهه ابتدای سال جاری 3 هزار و 204 رأس دام در کشتارگاه بردسیر کشتار شده است.

وی خاطرنشان کرد: لاشه پنج رأس دام سبک و سنگین نیز در کشتارگاه بردسیر به علت ابتلا به بیماری و غیرقابل مصرف بودن، ضبط و معدوم شده است.

شهریارزاده تصریح کرد: با توجه به نامناسب بودن فضای کشتارگاه بردسیر و ظرفیت پایین کشتار در این مکان راه‌اندازی کشتارگاه صنعتی و افزایش کشتار نه تنها موجب افزایش کیفیت و بهداشت تولید و عرضه گوشت می‌شود، بلکه این شهرستان می‌تواند بخشی از گوشت مصرفی دیگر شهرستان‌های استان را نیز تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان شبکه دامپزشکی بردسیر بر نحوه کشتار و تولید گوشت در کشتارگاه دام این شهرستان نظارت می‌کنند و از طریق اجرای طرح تضمین کیفیت فرآورده‌های دامی از گوشت تمام دام‌ها نمونه‌برداری و آزمایش صورت می‌گیرد.

وی نظارت بر تمام مراحل تولید، حمل و نقل و عرضه فرآورده‌های دامی را از وظایف مهم دامپزشکی دانست و بیان داشت: این امر مانع از انتقال بیماری‌های منتقله از این فرآورده‌ها به جمعیت انسانی می‌شود.

شهریارزاده ابراز داشت: طی هشت ماهه ابتدای سال جاری یک هزار و 52 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی بردسیر صورت گرفته که یک هزار و 394 کیلوگرم  فرآورده غیرقابل مصرف ضبط و معدوم شده است.

وی فعالیت کشتارگاه دام به عنوان یک محل برای ذبح بهداشتی و شرعی دام را از ملزومات هر شهر دانست و گفت: ذبح دام باید بر اساس موازین بهداشتی تعریف شده و زیر نظر کارشناسان دامپزشک انجام شود.

سرپرست شبکه دامپزشکی بردسیر گفت: انجام ذبح سنتی دام می‌تواند آسیب‌های بهداشتی برجسته‌ای بر سلامت جامعه وارد کند.

شهریارزاده افزود: بسیاری از بیماری‌های دامی و بیماری‌های قابل انتقال میان انسان و دام از جمله کیست هیداتید، سیستی‌سرکوس‌ها، فاسیولوز، سل، سارکوسیستوز و بیماری‌های تب‌دار و عفونی دام و لاشه‌های مبتلا به زردی در کشتارگاه‌ها توسط بازرسان بهداشتی کشف می‌شود و همچنین ناظران شرعی نیز در زمینه ذبح اسلامی دام نظارت دارند.

انتهای پیام/80027/ی/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول