به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، محسن ضیایی پیش از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولیفقیه در این استان، اظهار داشت: ارتقای کیفیت نان یکی از مهمترین برنامههای این شرکت در راستای جلب رضایت مردم است و ما همه تلاش خود را در این استان به کار گرفتهایم.
وی افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که در راستای ارتقای کیفیت نان در این استان صورت گرفته است آموزش نانوایان و ارتقای دانش و تجربه نانوایی نانوایان و فعلان این عرصه است.
ضیایی با اشاره به ماده 110 برنامه پنجم مبنی بر لغو انحصاری شدن نانواییها، تصریح کرد: بر همین اساس با ایجاد بازار رقابتی بین نانوایان استان، واحدهای خبازی غیراقتصادی که توان پخت نان باکیفیت را ندارند به تدریج از چرخه بازار حذف شده و به این ترتیب میتوان گام مهمی در راستای تولید نان باکیفیت برداشت.
مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری از تولید نان غنی شده در استان از ابتدای امسال خبر داد و گفت: از ابتدای امسال همه نانواییهای استان از آرد غنی شده با آهن و اسید فولیک استفاده میکنند و استفاده از جوش شیرین ممنوع شده است.
ضیایی در ادامه با بیان اینکه بعد از اجرای هدفمندسازی یارانهها شاهد کاهش 30 درصدی مصرف گندم در استان بودیم، تصریح کرد: با ارتقای کیفیت نان که از ابتدای امسال با انجام امور زیربنایی در حال اجرا است امید میرود بتوان در مصرف بهینه از این نعمت الهی گام برداریم.
وی از اختصاص بیش از یک میلیارد تومان اعتبار در راستای بهینهسازی نانواییهای استان خبر داد و متذکر شد: این اعتبار از ابتدای سال 85 تاکنون به نانواییهای استان اختصاص داده شده است.
مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در حالی که همه تلاش و توان خود را در راستای تولید نان باکیفیت به کار گرفتهایم اما تا رسیدن به جایگاه ایده آل فاصله بسیاری وجود دارد.
انتهای پیام/68004/ن20/پ3003