به گزارش خبرگزاری فارس از کنگان، زینب حسینی ظهر امروز در آیین برگزاری کارگاه تخصصی تغذیه در کنگان اظهار داشت: تغذیه سالم موجبات سلامت انسان میشود و آگاهیبخشی در مورد تغذیه سالم امری لازم است.
وی افزود: در چند سال اخیر در این مسیر اقدامات اساسی انجام گرفته و به نتایج بسیار خوب و قابل قبولی نیز رسیدهایم.
رئیس شبکه بهداشت کنگان از برگزاری کارگاه تخصصی تغذیه سالم در شهرستان کنگان خبر داد و خاطر نشان کرد: این مهم به منظور آشنایی مردم و مسئولان با نحوه صحیح تغذیه انجام گرفته است.
حسینی بیان کرد: کارگاه آموزشی تغذیه با هدف ارتقاء سطح علمی بهورزان شاغل این شبکه در سالن کنفرانس برگزار شده است.
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت کنگان نیز اظهار داشت: بر اساس بررسیهای به عمل آمده در شهرستان کنگان متاسفانه انواع غذاهای سرخ کردنی زیاد مصرف میشود که باعث افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون بالا میشود.
زینب هاشمی تصریح کرد: بهترین روش پخت و پز غذاها آبپز کردن همراه با اضافه کردن سبزیجات معطر به غذاست. در صورتی که روغن سرخ کردنی در دسترس نباشد از روغن جامد با درجه حرات پایین استفاده شود.
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت کنگان افزود: در این کارگاه آموزشی اجرای صحیح دستورالعملهای کودکان حمایتی مشارکتی، تغذیه مادران باردار و شیرده، کمبود فقر آهن و روستاها مهدها آموزش داده میشود.
انتهای پیام/2451/خ20/د1000