به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی ادارهکل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین، حمیدرضا فراستطلب در بازدید از پروژه احداث آشپزخانه صنعتی زندان مرکزی قزوین اظهار کرد: با راهاندازی این آشپزخانه، روشهای طبخ سنتی با صرف هزینههای سنگین برچیده خواهد شد.
وی افزود: به دلیل حساسیت در تأمین غذای سالم زندانیان این پروژه در دستور کار قرار گرفته و با ظرفیت طبخ روزانه سه هزار و 500 نفر راهاندازی میشود.
مدیرکل زندانهای استان قزوین با اشاره به مضرات روشهای سنتی طبخ غذا بیان کرد: مصرف غیراستاندارد انرژی، استهلاک سریع ظروف ویژه پخت غذا و جایگزینسازی ظروف جدید، هزینههای سنگینی را تحمیل میکند.
فراستطلب اضافه کرد: با این اقدام ضمن کیفیسازی تغذیه زندانیان، صرفهجویی قابل ملاحظهای نیز در مصرف مواد غذایی و شوینده خواهد شد.
این مسئول ادامه داد: آشپزخانه مدرن زندان مرکزی در فضایی به ابعاد 800 مترمربع شامل آشپزخانه، سردخانههای زیرصفر و بالایصفر و انبار موادغذایی تأسیس میشود.
به گفته وی با نصب 34 دیگ صنعتی همراه با سایر تجهیزات، زمینه اشتغالزایی 32 نفر نیز به وجود خواهد آمد.
مدیرکل زندانهای استان قزوین اذعان کرد: با بهرهگیری از سیستم مدرن طبخ غذا، سطح بهداشت و کیفیت مطلوب در پخت غذای زندانیان افزایش غیرقابل مقایسهای با گذشته خواهد داشت.
انتهای پیام/خ30/پ3003