رسول منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان، اظهار داشت: موضوع تخلفات واحدهای نانوایی در شهرستان زنجان با جدیت دنبال میشود.
وی با بیان اینکه نظارتها در روزهای اخیر تشدید شده است، افزود: در طی این بازدیدها به کارگیری افزودنیهای غیرمجاز در واحدهای تولید نان در شهرستان زنجان کنترل شده است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان برخورد با واحدهایی که از جوهر قند در تولید نان استفاده میکنند را لازم دانست و ادامه داد: باید نسبت به این مورد توجه ویژه داشت.
*49 مورد تخلف کمفروشی در واحدهای نانوایی
وی به کمفروشی در واحدهای تولید نان اشاره کرد و افزود: طی بازرسیهای صورت گرفته از واحدهای نانوایی، 49 مورد تخلف کمفروشی مشاهده شده است.
منصوری با تاکید بر حقوق مصرفکنندگان در استفاده از نان تولیدی، اظهار داشت: واحدهای نانوایی باید نسبت به حقوق مصرفکنندگان توجه ویژه داشته باشند.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان از تخلف 19 مورد از نانواهای شهرستان زنجان در استفاده از جوش شیرین خبر داد و ادامه داد: استفاده از این ماده در کنار دیگر تخلفهای واحدهای نانوایی قابل چشمپوشی نیست.
*83 درصد تخلف در واحدهای تولید نان
وی با بیان اینکه 144 مورد بازرسی از واحدهای تولید نان صورت گرفته است، افزود: در طی این بازدیدها 83 درصد تخلف مشاهده شده است.
منصوری با بیان اینکه این حجم از بازرسی و تخلف نامناسب است، یادآور شد: مسئولین باید نسبت به مسائل کیفیت تولید نان توجه لازم را داشته باشند.
* 38 مورد از تخلفها به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی است
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان 38 مورد از تخلفها را به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی عنوان کرد و ادامه داد: عدم رعایت مورد بهداشتی، سلامت شهروندان را به خطر خواهد انداخت.
وی برخورد جدی را با متخلفین مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: علاوه بر پلمب واحد تولیدی باید پارچهنوشته بر روی آن نصب شود.
* سبوسگیری بالای 20 درصد کاملاً اشتباه و غیرقانونی است
منصوری به میزان سبوسگیری نان در استان اشاره کرد و گفت: سبوسگیری بالای 20 درصد کاملاً اشتباه و غیرقانونی است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان میزان سبوس در نان را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: باید استاندارد لازم برای سبوسگیری توسط نانواهای استان رعایت شود.
* وظیفه واحد نانوایی، تولید نان سبوسدار و ارائه آن به مردم است
وی با تاکید بر توجه نانواهای شهرستان زنجان به میزان سبوسگیری نان تولیدی، تاکید کرد: وظیفه واحد نانوایی تولید نان سبوسدار و ارائه به مردم است.
منصوری سلامت مردم جامعه را مورد اهمیت دانست و اظهار داشت: واحدهای تولیدی باید برای سلامتی مردم نان مرغوب تولید کنند.
انتهای پیام/73002/ر30/ف4004