سید محمد هاشم طاعتی در گفتوگو با خبرنگار فارس در کهگیلویه با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه رمضان اظهار داشت: به مردم توصیه میشود زولبیا و بامیه را از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت میکنند، تهیه کنند.
وی با بیان اینکه بهتر است از مصرف زولبیا و بامیه خودداری شود، تصریح کرد: در صورت تمایل به مصرف، نکات بهداشتی در تهیه این شیرینی در نظر گرفته شود.
رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه با اشاره به ویژگیهای ظاهری زولبیا و بامیه سالم افزود: این شیرینی باید دارای عطر، طعم و رنگ روشن باشد و سوختگی و رنگ قهوهای در آن مشاهده نشود.
وی ادامه داد: ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه نباید وجود داشته باشد و از نگهداری طولانی مدت در منزل نیز باید پرهیز شود.
طاعتی اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از ابتدای ماه رمضان در دهدشت را متذکر شد و گفت: بازرسان شبکه بهداشت به صورت ویژه بر این مراکز نظارت میکنند.
این کارشناس بهداشت با بیان اینکه این طرح تا پایان رمضان ادامه خواهد داشت، ادامه داد: این طرح با مشارکت 20 کارشناس بهداشت محیط در 10 گروه ویژه در حال اجرا است.
وی ادامه داد: در این طرح از عرضه زولبیا، بامیه، شیرینیهای سنتی ویژه ماه مبارک رمضان و خرما به صورت فلهای، روباز و یا در بستهبندیهای غیرمجاز مانند جعبههای شیرینی غیر بهداشتی و کیسههای بازیافتی، جلوگیری میشود.
طاعتی با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان با فصل گرما خاطرنشان کرد: تشدید گرما بهویژه در منطقه کهگیلویه، لزوم نظارت بر مواد غذایی بازار و تأمین سلامت روزهداران را جدیتر کرده است.
انتهای پیام/82016/م20/پ3003