به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، آذر نامجو از آموزش و اطلاعرسانی بیماری تب کریمهکنگو در استان کرمان خبر داد.
وی اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمهکنگو یک بیماری ویروسی قابل انتقال بین انسان و دام است که فاقد علائم بالینی و کلینیکی خاص در جمعیت دامی بوده و به غیر از چندین روز تب زودگذر معمولا علائم بالینی دیگری ندارد.
نامجو گفت: بهترین راه مبارزه علیه بیماری مذکور علاوه بر اقدامات حفاظتی شخصی در افراد مرتبط نظیر کارکنان کشتارگاه، سلاخان، کارکنان آزمایشگاهها و دامپزشکان فرهنگسازی، آموزش همگانی و اطلاعرسانی مناسب است.
رئیس اداره آموزش دامپزشکی استان کرمان خاطرنشان کرد: در راستای مبارزه جدی با این بیماری اداره آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان با همکاری شبکههای دامپزشکی تابعه اقدامات تبلیغی مناسبی انجام داده است.
وی افزود: در این راستا تهیه و تکثیر بیش از 5 هزار و 500 نسخه اطلاعیه بهداشتی، برگزاری بیش از 36 کلاس ترویجی و جلسات آموزشی توجیهی که نزدیک به یک هزار نفر به صورت مستقیم آموزش لازم را کسب کردند.
نامجو با اعلام اینکه در هنگام کشتار دام حتما باید از دستکش استفاده کنند، بیان داشت: پس از ذبح دام گوشت را باید به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کرد و در این مدت ویروس از بین میرود و مصرف گوشت خطری برای مصرفکنندگان ندارد.
وی با تشکر از همکاری خبرگزاریها و نشریات محلی در راستای اطلاعرسانی موثر در زمینه بیماری تب کریمهکنگو اذعان داشت: از جمله اقدامات دیگر میتوان به ارسال پیامک بهداشتی و نصب پلاکارد و بنر در سطح کشتارگاههای استان کرمان اشاره کرد.
انتهای پیام/ب30/ژ1001