اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون دادستان در امور پیش‌گیری از جرایم استان اصفهان:

اصلاح قانون مواد مخدر هنوز آیین‌نامه اجرایی ندارد

خبرگزاری فارس: معاون دادستان در امور پیش‌گیری از جرایم استان اصفهان گفت: با وجود گذشت اصلاح قانون مواد مخدر هم‌چنان آیین‌نامه اجرایی آن تصویب نشده است.

اصلاح قانون مواد مخدر هنوز آیین‌نامه اجرایی ندارد

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مصطفی نوریان ظهر امروز در همایش جهانی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشاره به هفته قوه قضائیه به پاره‌ای از مشکلات در زمینه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و اظهار کرد: مهم‌ترین و اساسی‌ترین مشکل بعد از اصلاح قانون مواد مخدر در سال 89 الزام معتادان به مراکز درمان و کاهش آسیب است که هر چند به صورت قانون درآمده است اما آیین‌نامه آن هنوز تصویب نشده و هم‌چنان مشکلات به قوت خود باقی است.

وی با اشاره به اینکه به رغم تاسیس مراکز متادون درمانی و استفاده از متادون اما این دارو هم‌چنان در فهرست مواد مخدر وجود دارد، تصریح کرد: از نظر قانون اگر این دارو در اختیار فردی باشد جرم است اما در مراکز متادون درمانی از آن استفاده می‌شود.

معاون دادستان در امور پیش‌گیری از جرایم استان اصفهان به برخی از مشکلات هم‌وطنان برای خروج از کشور اشاره کرد و گفت: افرادی که از قرص یا شربت متادون استفاده می‌کنند هنگام خروج از کشور مشکل پیدا می‌کنند که از پلیس فرودگاه گزارش چنین مواردی بسیار ارسال می‌شود.

وی نمونه اخیر این مشکل را در کشور عربستان برای برخی از ایرانیان برشمرد و گفت: باید فهرست برخی از داروها این قرص یا شربت هم عنوان شود تا برای افراد مصرف کننده مشکلی پیش نیاید.

نوریان از دیگر مشکلات موجود در بحث مواد مخدر را هزینه‌های افراد و خانواده‌های معتادان با توجه به نگه‌داری در مرکز ترک اعتیاد دانست و افزود: باید این امر با ساماندهی و بیمه معتادان حل شود.

وی در ادامه بیمه معتادان را از جمله مهم‌ترین موارد قابل پی‌گیری ستاد مواد مخدر برشمرد و گفت: معتادان را باید بیمار تلقی و برای آنها بیمه در نظر گرفت.

معاون دادستان در امور پیش‌گیری از جرایم استان اصفهان بخشی از صحبت‌های خود به کاهش آمار سن اعتیاد تا سن چهار سال اشاره کرد و افزود: در برخی موارد گزارشات تکان دهنده‌ای از بهزیستی استان ارسال می‌شود که برخی از خانواده‌های معتاد خود کودکان را تشویق به استفاده از مصرف مواد مخدر می‌کنند.

وی تاکید کرد: باید مراکز کافی برای بهزیستی در اختیار گذاشته شود تا به این واسطه موارد کودک‌آزاری و گرایش به اعتیاد در کودکان کاهش پیدا کند.

نوریان گفت: در دادسرا افراد معتادی وجود دارد که به رغم مجازات تا 20 مرتبه هم مجدداً دستگیر شده‌اند.

وی از موارد مورد اصلاح معتادان را استخدام دستگاه‌های دولتی دانست و گفت: هنوز مشکل اشتغال افراد معتاد ترک کرده وجود دارد چرا که حراست و نیز گزینش ادارات این افراد را تایید نمی‌کنند و این در حالی است که این افراد به صورت موقت معتاد بوده‌اند اما با ترک دوباره به جامعه بازگشته‌اند.

انتهای پیام/س20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول