به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، مژگان خطیبی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تغذیه در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در این ماه وعدههای غذایی به سه قسمت، سحری، افطار و شام تقسیم میشود.
وی با بیان اینکه با توجه به فعالیت بیشتر افراد در صبح، وعده سحری باید کامل باشد، افزود: انرژی دریافتی باید میزان انرژی و فعالیت روزانه را داشته باشد.
خطیبی عنوان کرد: به دلیل اینکه طی روز، فرد مدت زمان زیادی تشنه است، روزهداران از مواد غذایی که ادرارآور نباشند در وعده سحری استفاده کنند.
وی ابراز داشت: مصرف چای به دلیل ادرارآور بودن در وعده سحری موجب کم آبی بدن فرد روزهدار طی روز میشود.
این کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطر نشان کرد: مصرف بعضی از میوهها مانند هلو و سبزیهایی مانند کاهو کم آبی بدن فرد روزهدار را جبران میکند.
وی با توصیه بر اینکه روزهداران باید روزه خود را با مواد غذایی سبک افطار کنند، بیان داشت: بهتر است روزهداران با مصرف یک فنجان چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر با خرما افطار کنند.
خطیبی مصرف نوشیدنی سرد در وعده افطار را بعد از 15 ساعت گرسنگی و تشنگی، وارد کردن استرس به معده عنوان کرد.
وی گفت: روزهداران در وعده شام غذای سبک مصرف کنند، زیرا هر اندازه وعده شام بیشتر و سنگینتر باشد، فرد برای وعده سحری اشتها ندارد.
انتهای پیام/2446/س30/د1000