اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

درختان ورودی بهبهان به بهانه قطعی برق قطع شدند

تیشه‌ای دیگر بر ریشه محیط‌ زیست بهبهان

خبرگزاری فارس: در روزهای گذشته تعداد زیادی از درختان حاشیه جاده ورودی به بهبهان از سمت اهواز قطع شده که این اقدام، واکنش جمع زیادی از دوستداران محیط زیست این شهرستان را به دنبال داشته است.

تیشه‌ای دیگر بر ریشه محیط‌ زیست بهبهان

به گزارش خبرگزاری فارس از بهبهان، جاده ورودی به بهبهان از سمت شهرهای رامهرمز و اهواز به دلیل وجود درختان اکالیپتوس بلند و سبز دو حاشیه آن، یکی از زیباترین ورودی‌های این شهرستان بوده که در ایام سال نیز میزبان مسافران زیادی بوده و برای رفع خستگی راه و اطراق، چند ساعته به سایه آنها پناه می‌بردند.

این درختان در حادثه سیل آبان‌ماه 1390 نیز که در همین محور به وقوع پیوست، جان بسیاری از هموطنان را نجات داده و به گواه حاضران در عملیات امداد، اگر اینها نبودند، تلفات جانی، بسیار بیشتر از حال بود.

اما گویا پاسخ خوبی این‌بار نیز با بدترین‌ها داده شد و حال این درختان از نیمه به پایین، سردی تیغ‌های اره برقی را در عمق پیکره خود احساس کرد.

این درختان قطع شدند تا به گفته مسئولان ذیربط، بیش از این با وزش هر باد برق روستاهای آن مناطق قطع نشود؛ قطعی برقی که ساده‌ترین راه برای حل آن را تیشه زدن بر ریشه محیط زیست دانستند، در حالی که از ابتدا می‌توانستند فکری برای امروز داشته باشند.

* نامه‌ای به معاونت سازمان محیط زیست ایران

بر همین اساس، دوستداران محیط زیست بهبهان نامه‌ای را برای سازمان محیط زیست کشور به نشانه اعتراض نوشته و ارسال کرده‌اند؛ نامه‌ای که گویا به مجامع و سازمان‌های مربوطه بین‌المللی نیز ارسال شده است.

در متن این نامه که به دست خبرنگار فارس در بهبهان رسیده، آمده است: «به نام یزدان پاک؛ برگ درختان سبز در نظر هوشیار، هر ورقش دفتری است معرفت کردگار؛ معاونت محترم سازمان محیط زیست ایران؛

قطع ناگهانی و بی‌رویه درختان در ابتدای حاشیه جاده شهرستان بهبهان ـ رامهرمز در استان خوزستان موجب تأثر و ناراحتی بسیاری از اهالی این منطقه شده که عاملان این امر به هر دلیلی خواسته یا ناخواسته باعث ایجاد مشکلاتی شده‌اند که از جمله آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: تخریب نمای ورودی شهرستان، تأثیر منفی در سلامت و روان ساکنان منطقه، تخریب زیستگاه طبیعی پرندگان بومی، برهم زدن تنوع زیستی اکولوژیکی، قطع درختان اکالیپتوس و اهمیت آن از لحاظ نقش دارویی و ویروس‌کشی زیستی، مختل کردن اکوسیستم آبی و عدم کنترل آب‌های سطحی و تغذیه آب‌های زیرزمینی، افزایش آلاینده‌ها و آلودگی هوا، کمک به فرسایش زودهنگام خاک، برهم زدن لطافت هوا و تعدیل آب و هوای منطقه و در نهایت تأثیر ناخواسته نقشه زیست محیطی و حذف درختان پر قدمت!

بر همین اساس و با توجه به اصل پنجاهم قانون اساسی که تأکید بر حفظ محیط زیست به‌عنوان وظیفه عمومی است و هرگونه تخریب و آلودگی محیط زیست را ممنوع کرده؛ همچنین با تأکید ماده یک و شش لایحه قانونی بر حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها، مصوب سوم خردادماه 59 شورای انقلاب، از آن مقام معظم استدعا داریم امر به اقدام کرده تا با عاملان این حادثه جبران ناپذیر طبیعی برخوردی قانونمند شود تا پس از این هرگز شاهد چنین رفتارهای نابخردانه‌ای نباشیم.»

انتهای پیام/غ30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول