محمدعلی صنیعینژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس در آبادان اظهار کرد: به منظور پایداری کیفی آب آشامیدنی در شرایط ویژه با توجه به شروع پیک دوم وبا یا (التور) با آغاز فصل پاییز که از جمله بیماریهای بومی استان خوزستان است اقدامات لازم در راستای کنترل میکروبی آب شرب منطقه صورت گرفته است.
وی افزود: برنامهریزیهای نظاممندی برای تهیه و تأمین کلر و مشتقات آن همراه با ساماندهی و توسعه ایستگاههای گند زدایی و ایمن سازی تأسیسات مرتبط در استان خوزستان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان با اشاره به تعداد دستگاههای کلر زنی در استان خوزستان گفت: طی نیمه نخست سال جاری بیش از 88 دستگاه کلر زنی گازی به طور دوتایی و ذخیره به اضافه 21دستگاه کلر زنی مایعی در شهرهای مختلف استان خوزستان نصب و راه اندازی شده است .
این مسئول ادامه داد: در شش ماه نخست سال 117 هزار و 503 مورد کلر زنی در استان انجام شده و این در حالی است که تعداد آزمایشگاههای میکروبی استان به 3 هزار و 23 مورد رسیده است.
صنیعینژاد در پایان اذعان داشت: آزمایشگاههای میکروبی استان به منظور مقابله با بیماریهای آب به خصوص وبا به تجهیزات و دستگاههای پیشرفته و اتوماتیک بدون آلودگی محیطی به ویژه با قابلیت کدورت و هدایت الکتریکی مجهز شدهاند.
انتهای پیام/ن20/ژ1001