اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد زرند:

عیار دانشگاه‌ها با محصولات پژوهشی مشخص می‌شود

خبرگزاری فارس: معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند گفت: تفاوت اساسی بین دانشگاه‌های مختلف بیش از هر چیز دیگر با پژوهش و محصولات پژوهشی مشخص می‌شود که این موضوع مهم عیار هر دانشگاهی است.

عیار دانشگاه‌ها با محصولات پژوهشی مشخص می‌شود

علی امیری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زرند با گرامیداشت هفته پژوهش اظهار داشت: امروز دانشگاه‌ها علاوه بر اهتمام به امر آموزش به طور جدی فعالیت‌های پژوهشی را نیز سرلوحه کار خویش قرار داده‌اند به گونه‌ای که تفاوت اساسی بین دانشگاه‌های مختلف بیش از هر چیز دیگر با پژوهش و محصولات پژوهشی مشخص می‌شود که این موضوع مهم عیار هر دانشگاهی است.

وی افزود: معیار مهم رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در سطح دنیا نیز به طور عمده تولیدات علمی و فعالیت‌های پژوهشی است و دانشگاه آزاد اسلامی نیز طی سال‌های اخیر با تدوین سیاست‌های منطقی و مناسب سعی در بسط و توسعه پژوهش و زیرساخت‌های مورد نیاز آن کرده و در این مسیر موفقیت‌های زیادی کسب کرده است.

امیری بیان داشت: در سال 91 تلاش حوزه پژوهشی دانشگاه بر این است تا با رعایت مقررات سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه زیرساخت‌های پژوهشی بپردازد و در این راستا تشویق و توصیه دانشجویان به ویژه دانشجویان بخش تحصیلات تکمیلی به انجام پژوهش‌های اصیل در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید جزو برنامه‌های سال جاری است و در این زمینه می‌توان به راه‌اندازی آزمایشگاه تخلیص کروآن و پالینوژی و همچنین تجهیز آزمایشگاه‌های روانشناسی تجربی و تکتونیک تجربی اشاره کرد.

امیری گفت: احداث گلخانه آموزشی و موزه زمین‌شناسی نیز جزو برنامه‌هایی است که به مراحل نهایی خود نزدیک می‌شوند و در کنار این فعالیت‌ها برگزاری دومین همایش مردم‌شناسی و سومین همایش زمین‌شناسی فلات ایران زمین نیز در دستور کار قرار دارد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند در زمینه نقش پژوهش در تولید ملی ابراز داشت:  شاید کمتر به این مسئله پرداخته شده است که تولیدات علمی به مراتب مهم‌تر از تولیدات مادی هستند و در واقع تولیدات علمی ثمره فعالیت‌های پژوهشی هستند، همچون چشمه‌ای زاینده می‌توانند طی زمان به تولیدات مادی منجر شوند و به تولید ثروت در جامعه کمک کنند.

امیری افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و نام‌گذاری سال 91 به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی به نظر می‌رسد، تولیدات و نوآوری‌های علمی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و در این راستا نقش دانشگاه‌ها بسیار پررنگ است.

وی اذعان داشت: ایجاد بستر مناسب برای فعالیت‌های پژوهشی شامل کتابخانه بسیار غنی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز، دسترسی رایگان و آسان به اینترنت پرسرعت و استفاده از کادر علمی مجرب مهم‌ترین اقدامات دانشگاه برای مشارکت جدی و موثر دانشجویان در امر پژوهش است.

امیری نقش دانشگاه را در توسعه شهرستان زرند نقشی غیرقابل انکار دانسته و تصریح کرد: بدون تردید دانشگاه به عنوان متولی تربیت نیروهای متخصص سبب رونق اقتصادی، بهبود شرایط فرهنگی و اجتماعی این شهرستان شده است.

وی خاطرنشان کرد: تربیت مدیران ارشد در سطح شهرستان و استان کرمان از جمله ثمرات این نهاد علمی است و با بالا رفتن سطح تحصیلات جوانان شهرستان نیاز به نیروی غیر بومی کاهش یافته و توسعه اقتصادی را به دنبال دارد.

انتهای پیام/80022/غ/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول