افشین شهرکی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان با اشاره به تفاهمنامه این اداره کل با شرکت غله منطقه شش استان اظهار داشت: هدف از ارائه آموزشها به نانوایان ارتقای کیفیت نان به عنوان مهمترین غذای روزانه مردم و جلوگیری از هدرروی این نعمت الهی است.
وی تصریح کرد: آمارها نشان داده که بیش از 80 درصد ضایعات نان قابل پیشگیری است و آموزش نانوایان میتواند در زمینه کاهش ضایعات نان موثر باشد.
شهرکی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 760 نفر از نانوایان استان در بخشهای مختلف و پخت نانهای بربری، سنگک و تافتون آموزش دیدهاند و گواهینامه دریافت کردهاند.
انتهای پیام/2446/ی20/ض1002