قاسم صیادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: آموزش و مهارت افزایی برای نانواهای استان زنجان دارای اهمیت است.
وی به آموزشهای سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و افزود: در سالهای اخیر با همکاری مسئولین آموزشهای مناسبی برای نانواهای استان زنجان در نظر گرفته شده بود.
*40 تفاهمنامه همکاری برای آموزش و مهارتافزایی نانواها
مدیر کل سازمان فنی و حرفهای استان زنجان مهارت افزایی نانواهای استان زنجان را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: بیش از 40 تفاهمنامه همکاری برای آموزش و مهارتافزایی نانواها منعقد شده است.
وی آموزش و مهارت افزایی نانواها را در استان دارای نتایج مثبتی خواند و ادامه داد: با آموزش و مهارت افزایی برای این قشر از جامعه شاهد ارتقای کیفی تولید نان در استان بودیم.
صیادی تعامل و همکاری مراکز علمی و اجرایی را مورد اهمیت قرار داد و گفت: در سالهای اخیر همکاری مناسبی در استان برای ارتقای وضعیت نان تولیدی صورت گرفته است.
*رتبه اول استان در تولید نان کشور در سال 90
مدیر کل سازمان فنی و حرفهای استان زنجان به رتبه اول استان در تولید نان کشور اشاره کرد و گفت: تعامل و همکاری مسئولین موجب رتبه نخست استان در تولید نان کشور بود.
وی با بیان اینکه در سال 90 کیفیت تولید انواع نان در استان زنجان مناسب بود، افزود: در سطح کشور استان زنجان دارای وضعیت بسیار مناسبی در کیفیت تولید نان بود.
*نان در سبد غذایی مردم ایران دارای اهمیت بسیار زیادی است
صیادی به اهمیت تولید نان در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: نان در سبد غذایی مردم ایران دارای اهمیت بسیار زیادی است.
مدیر کل فنی و حرفهای استان زنجان موضوع آموزش و اهمیت تولید نان را حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: ایجاد رشته دانشگاهی در زمینه تولید نان نشان از اهمیت این موضوع است.
وی به مسائل مطرح شده در روزهای اخیر در مورد کیفیت و نحوه پخت نان در استان اشاره کرد و گفت: توجه به مقوله کیفیت نان باید مورد تاکید مسئولین باشد.
*باید نسبت به نحوه تولید نان در استان زنجان اهتمام جدی داشت
صیادی نحوه تولید نان را در ارتباط با سلامتی شهروندان دانست و اظهار داشت: باید نسبت به نحوه تولید نان در استان زنجان اهتمام جدی داشت.
مدیر کل فنی و حرفهای استان زنجان همه مراحل تولید نان را مورد تاکید قرار داد و افزود: تولید نان از زمان کاشت، برداشت تا نگهداری آن دارای اهمیت است.
صیادی ارتقای کیفیت نان را موجب عدم دو ریخت آن دانست و خاطر نشان کرد: توجه به افزایش کیفیت برای کاهش ضایعات نان دارای اهمیت است.
انتهای پیام/73002/خ30